21.09.2009. / 12:12

Autor: Andrea Belin

Pristojni i pod plahtama: 8 najvažnijih pravila erotskog bontona

Nemojte se zavaravati, u ljubavi nije sve dozvoljeno. Ne kažemo da morate biti programirani poput kompjutera, no istina je postoje pravila kojih se treba držati

Ako imate posla s muškarcem koji izbjegava predigru, a gotovo svaki put poslije spolnog odnosa, okrene se na drugu stranu kreveta i zaspi, krajnje je vrijeme da se situacija u vašoj spavaćoj sobi promijeni. Uz nekoliko savjeta koje vam nudimo pretvoriti ćete partnera u ljubavnika po vlastitom ukusu...

1. Po završetku ljubavnog čina, on zaspi
Muškarci poslije seksa, zbog pojačanog lučenja serotonina, postaju pospani i automatski gube volju za seksom. Dakle, ako nakon odnosa vaš partner postane hladan, ne bi mu to trebali zamjeriti. Ukoliko se tako ponaša duže vrijeme, možda bi trebali razgovarati jer očigledno ima nekih problema.

2. Prirodno je "obdaren" i smatra da je to dovoljno
Ovo se često događa u seksu sa zgodnim muškarcima koji se ne trude dovoljno u seksu jer smatraju da je privlačnost njihov glavni adut kojim će osvojiti gotovo svaku ženu. Upravo zbog toga su manje privlačni pripadnici jačeg spola puno bolji u krevetu.

3. Često mijenja poze
Kada vam se čini da sve radi mehanički, odnosno svakih nekoliko sekundi mijenja poze, riječ je o muškarcu koji jednostavno ne zna na koji način zadovoljiti ženu. Na vam je da preuzmete inicijativu i pokažete kakvi dodiri i na kojim mjestima vas najviše uzbuđuju. Sigurni smo da ćete ga ostaviti bez daha.

4. Preskače predigru
U predigri se žene pripremaju za seksualni čin i ova radnja je neophodna za kvalitetan odnos. Većina žena ne želi preskakati predigu i ako muškarac želi ispuniti sva njezina očekivanja, ne preostaje mu ništa drugo nego primiti se posla. Ukoliko izbjegava uvod u seksualni čin, riječ je o muškarcu koji želi zadovoljiti samo vlastite potrebe.

5. U krevetu se pretvara u divlju zvjer
Ukoliko je inače vaša bolja polovica brižan i pažljiv muškarac koji se u krevetu ponaša kao da je ulovio plijen, riječ je o frajeru koji još uvijek prakticira seksualne metode iz pubertetskih dana. Na vama je da mu objasnite da u zabavu pod plahtama treba uključiti i osjećaje.

6. Prakticira samo jednu pozu
Velika je vjerojatnost da je vaš partner nesiguran u seksu i boji se da vas u drugim pozama neće zadovoljiti. U ovakvoj situaciji mu je potrebna podrška. Dakle, recite mu da je on ljubavnik kakvog ste oduvijek željeli.

7. Želi vas zasjeniti specijalnim efektima
Ukoliko se u krevetu ponaša drugačije nego obično, imate posla s frajerom koji ne zna kako bi vas u krevetu ostavio bez daha. Takvi muškarci izvode specijalne poze, miluju na neki specifičan način koji ženama uglavnom ne odgovara. Objasnite mu da takve akrobacije u krevetu nisu potrebne.

8. Upotrebljava vulgarne izraze
To su uglavnom muškarci koji se ne mogu seksati u tišini, međutim vulgarne rečenice uglavnom izgovaraju radi sebe, a ne zbog svoje partnerice. U većini slučajeva su to rečenice kojima pokušava pojačati zadovoljstvo. Ako vam tijekom seksa ne odgovaraju takvi izrazi, vi mu na grubosti odgovorite nježnostima.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika