22.09.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Kiss: 4 tajne najljepšeg poljupca na svijetu

Saznajte koje su četiri greške koje mogu uništiti gotovo svaki poljubac pa bi bilo dobro da ih izbjegavate!

Poljubac je jako važanPoljubac je jako važanUkoliko vas je već nekolicina partnera napustila nakon prvog susreta, vrijeme je da preispitate svoje tehnike ljubljenja. Iako ste uvjereni da se odlično ljubite, velike su šanse da to radite potpuno krivo. Na taj način uskraćujete partnerov užitak i nije ni čudno što niti s jednim pripadnikom muškog roda niste uspjeli doći do kreveta u spavaćoj sobi.

1. Napad usnama
Na partnera nikada ne smijete nasrnuti kao na životinju. Počnite polako i pustite da se poljubac razvija. Ako forsirate kontakt usnama, velika je vjerojatnost da ćete partnera uhvatiti nespremnog i shvatiti će to kao napad. Obratite pažnju na njegove reakcije i odredite trebate li pojačati agresivnost ili smanjiti strasti. U poljupcu ne smijete uživati sami jer u protivnom će vrlo brzo muškarac pobjeći od vas.

2. "Bapski poljubac"
Kao što i sama riječ govori riječ o poljupcu u kojem jezik nema nikakvu funkciju. Vjerujemo da ne želite da vas partner kasnije pita jeste li se uopće poljubili. Stoga, igrajte se jezikom. Lošim poljupcem ostaviti ćete dojam osobe koja se ne zna ljubiti i velike su šanse da će partner nakon lošeg iskustva potražiti drugu djevojku.

3. Loš zadah
Zamislite kako bi se vi osjećali da vas poljubi muškarac s lošim zadahom. Ne želite li ostaviti loš dojam, kada krenete u igru osvajanja, "pribor" kao što su pepermint bomboni ili kaugume, uvijek nosite sa sobom. Ne trebamo posebno napominjati da je nužno održavati higijenu zubiju i usta, osobito ako ste pušač. Najmanje dva puta godišnje posjetite i zubara.

4. Poljupci u usta
Poljupci u obraz su uistinu romantični, međutim kada netko na tom području uključi jezik, nije baš neki doživljaj. Dakle, obratite pažnju na partnerove usne i dotaknite ih svojima. Nakon nekoliko poljubaca uključite jezik i istovremeno održavajte interakciju. Poljupci u lice trebaju biti kratki i pri tome valja koristiti samo usne.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika