22.09.2009. / 10:54

Autor: Andrea Belin

Bez silikona: Do velikih grudi za 45 minuta i 35 tisuća kuna

Tretman se izvodi tako da se lokalnom anestezijom umrtve grudi. U donjem dijelu dojke napravi se mali ubod kroz koji se uvuče poprilično dugačka igla. Dakle, macrolane se ubrizgava na predjelu između dojke i prsnog mišića

Zahvat se radi pod lokalnom anestezijom i navodno je bezbolanZahvat se radi pod lokalnom anestezijom i navodno je bezbolanŠvedska tvrtka Q-Med otkrila je revolucionarni proizvod koji povećava grudi, oblikuje stražnjicu te omogućava da muški spolni organ dobije čak dvadeset posto na volumenu.

Riječ je o macrolaneu, gelu koji sadrži hijaluronsku kiselinu, otopinu koja se prirodno nalazi u našem tijelu. Uz pomoć injekcije moguće je povećati grudi za jedan i pol broj za nevjerojatnih četrdeset i pet minuta. Grudi su ugodnije na dodir i izgledaju prirodno. Nedostatak ove metode je ograničen rok trajanja rezultata, no zahvat se može ponoviti u bilo koje doba.

Poznati estetski kirurzi Siniša Glumičić i Ivo Džepina prisustvovali su na edukaciji u Hamburgu tako da će za nekoliko tjedana zahvat s macrolaneom izvoditi i u svojoj ordinaciji u središtu Zagreba.

Tretman se izvodi tako da se lokalnom anestezijom umrtve grudi. U donjem dijelu dojke napravi se mali ubod kroz koji se uvuče poprilično dugačka igla. Dakle, macrolane se ubrizgava na predjelu između dojke i prsnog mišića, a dovoljno je uštrcati jednu do tri injekcije u svaku dojku.

Nakon zahvata nema ožiljaka, a grudi se omotaju flasterima koji se mogu skinuti već nakon dva dana. Doduše, ovom metodom mogu se povećati samo manje grudi. Cijena tretmana u inozemstvu iznosi oko trideset i pet tisuća kuna, a otprilike isto će koštati i u Hrvatskoj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika