22.09.2009. / 15:30

Autor: Andrea Belin

Frizeri savjetuju: 5 tajni savršeno zdrave i lijepe kose

Da bi vaša seksepilnost bila u prvom planu najprije kosu dobro isfenirajte, a zatim malo pokavrite frizuru. Dobra frizura uvijek izgleda prirodno

Njegovana kosaNjegovana kosaDa bi vaša kosa izgledala senzacionalno, a da pri tome ne morate mjesečno odvojiti nekoliko tisuća kuna za skupocjene preparate, pripremili smo za vas nekoliko savjeta Harrya Josha, inače vrhunskog frizera koji radi u salonima "John Frieda" u New Yorku i "Chris McMillan" u Los Angelesu. Upravo Josh je zaslužan za besprijekornu kosu mnogih poznatih zvijezda, primjerice Gisele Bundchen, Lindsay Lohan i Hilary Swank!

1. Naglasite ličnost
Josh je siguran da većinu muškaraca kod žena privlači dugačka kosa, međutim smatra da i kratka kosa može lijepo izgledati. Kratka razbarušena fizura koja je namjerno nemarno počešljana, po njegovom mišljenju, odražava ličnost osobe.

2. Naglasite seksepil
Da bi vaša seksipilnost bila u prvom planu najprije kosu dobro isfenirajte, a zatim malo pokavrite frizuru. Kada izađete van, prstima od korijena prođite kroz kosu ili to učinite nakon prospavane noći s tim da ste ju dan prije četkom doveli do savršenstva.

3. "Najseksepilnije frizure ne nastaju u frizerskom salonu"
Josh tvrdi da mu se najviše sviđa kada kosu protrlja u korijenu, a zatim ju podigne u "konjski rep". Dakle, da bi napravili najobičniji rep nisu vam potrebne vješte ruke najskupljih frizera. Nakon toga izvucite nekoliko manjih pramenova, svajetuje Josh i pustite ih da padaju na lice. Tijekom šetnje pramenovi će vam ulaziti u oči i lijepiti se za obraze, što stvara seksi izgled.

4. "Seks bomba ne mora biti plavuša"
Vrhunski frizer smatra da je najvažnije da je kosa zdrava i sjajna, neovisno je li ona smeđe, crne, plave ili neke druge boje. Zato radije umjesto boje, uložite novac u preparate koji će njegovati vašu kosu na najbolji mogući način. Prirodna boja kose puno je privlačnija od izrasta na sredini vlasišta koji se pojavi već nakon nekoliko pranja.

5. Feniranje kose
Da bi vaša kosa izgledala bujnije, tvrdi Josh, držite fen na udaljenosti tridesetak centimetara od glave i svako malo tjeme trljajte po nekoliko sekundi.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika