23.09.2009. / 11:07

Autor: Andrea Belin

Koji su horoskopski znakovi najbolji ljubavnici, a koje je bolje izbjegavati

Ukoliko vas zanima kako zavesti djevicu, što u spavaćoj sobi možete očekivati od strijelca te kakav seks prakticiraju vage, saznajte što o tome misle zvijezde. Ovo je idealna prilika da naučite kakav seks voli vaš potencijalni partner i budite sigurni da će već nakon prvog spoja poželjeti se vratiti u vašu postelju

Ovan
S Vodenjacima je seks maestralanS Vodenjacima je seks maestralanOvnu su najzanimljivije žene koje im ništa ne daju za pravo. Dajte mu do znanja da ga obožavate, ali nemojte mu udovoljavati u svemu. Također mu nemojte ni previše naređivati. Muškarci rođeni u znaku ovna uglavnom vole grubi i zanimljiv seks. Najbolje ćete ga razbuditi grickajući ušne resice ili masiranjem vlasišta.

Bik
Ne mogu odoljeti duhovitim i zanimljivim djevojkama. Oni su strastveni i veoma izdržljivi ljubavnici tako da budite sigurni da s njim nećete brzo ustati iz kreveta. Uvijek žele isprobati nešto novo tako da je mijenjanje poza kod njih uobičajena pojava. Najlakše ćete ga odvesti u krevet kada ga počnete ljubiti po vratu.

Blizanci
Većinom nisu sramežljivi, ali mana im je to što prije seksa vole puno razgovarati. Slabi su na dodire po rukama tako da će ga milovanje na tom mjestu ostaviti bez daha. Pripadaju skupini ljudi koji u seksu vole eksperimentirati.

Rak
Prema rakovima morate biti iskreni. Dakle, izbjegavajte bilo kakve komplimente ako uistinu tako ne mislite. U krevetu ne očekujte nikakve inovativnosti. Najlakše ćete ih zapaliti milovanjem prsnog koša.

Lav
Lavovi, za razliku od rakova ne mogu odoljeti komplimentima čak i onda kada nisu iskreni. Vrlo su osjećajni i strastveni ljubavnici, ali takvi su samo prema stalnim partnericama. Seks za jednu noć uglavnom ne prakticiraju. Najlakše ćete ga osvojiti masiranjem leđa.

Djevica
Prvi seks s djevicom nećete pamtititi kao jedan od boljih, ali s vremenom će se stvari u spavaćoj sobi poboljšati. Rijetko su spremne za seksualne avanture jer ne vole iznenadne situacije. Njihova najjača erogena zona je trbuh.

Vaga
Muškarce rođene u znaku vage nije teško osvojiti. Da bi ih pridobili u krevet morate biti duhoviti i zabavni. Vage su jako dobri ljubavnici. U svakom trenutku iznenađuju nekim novim stvarima. Najosjetljivije točke su im na leđima i stražnjici.

Škorpion
Oni ne mogu odoljeti snažnim i grubim ženama. U krevetu su jedan od najizdržljivijih znakova, tako da se prije seksa sa škorpionom dobro fizički pripremite. Najbolje vam je da se odmah primite posla jer ovo će biti jedno veoma zanimljivo iskustvo.

Strijelac
Žive za avanture i na svakom koraku pokušavaju uloviti ženu koju će odvesti u krevet. Na spoj ćete ga odmah pridobiti, ali teško da ćete ga nagovoriti na vezu. Avanturistični su tako da se nemojte iznenaditi kada vas odvede na neko neuobičajeno mjesto.

Jarac
Ozbiljni su i traže ženu koja voli puno razgovarati. Duhovitim ženama jednostavno ne mogu odoljeti. U krevetu nisu baš izdržljivi, ali bez obzira na to, uvijek se žele seksati. Masirajte mu noge, naročito oko koljena i biti će vaš cijelu noć.

Vodenjak
Erogene zone su mu gležnjevi i listovi. Jako su kreativni i vole spontani seks. S vodenjacima je seks uistinu maestralan tako da se nemojte dvoumiti kada vas pozove na spoj.

Ribe
Traže pozitivnu ženu punu optimizma. Nakon jedne kvalitetne masaže stopala odmah će vas odnijeti u spavaću sobu. U krevetu također vole igru dodjeljivanja uloga. Ukoliko se znate našaliti na vlastiti račun, već ste na pola puta do uspjeha.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika