23.09.2009. / 11:50

Autor: Anamarija Kronast

Victoria Beckham izgubila mišićnu masu i pretvorila se u kostur

Za svoju novu liniju Posh Spice nije dobila pohvale. Većina je potpuno zgrožena činjenicom da je pjevačica gotovo potpuno izgubila mišićnu masu te joj koža na tijelu, ali i na licu, doslovce izgleda 10 godina starije

Posh je anoreksičnaPosh je anoreksičnaNajmršavija žena na londonskom Tjednu mode definitivno je bila Victoria Beckham koja je izgledala puno koščatije od bilo koje manekenke koja je sudjelovala na revijama, čak i na onima koje su promovirale dječački look.

Doduše, za svoju novu liniju Posh Spice i nije dobila neke pohvale. Većina je potpuno zgrožena činjenicom da je pjevačica gotovo potpuno izgubila mišićnu masu te joj koža na tijelu, ali i na licu, doslovce izgleda 10 godina starije.

No, čini se kako 35-godišnja Posh nije nimalo zabrinuta za svoj izgled, ali ni za svoje zdravlje. Ona smatra da mršavo znači mlađe i ne zanima ju što drugi o tome misle.

Odjeću koju kreira potpuno je prilagodila isključivo jako mršavim ženama jer smatra da je to stvar budućnosti.

Vezane vijesti

Niske doze vitamina D ne pomažu starijim ženama

Niske doze vitamina D ne pomažu starijim ženama

Postmenopauzalne žene ne bi trebale uzimati niske doze vitamina D i kalcija za jačanje kostiju, jer imaju neznatan pozitivan učinak a povećavaju… Više

Komentari

registracija
18/6/08

bas, 23.09.09. 12:37

sad ce je Becks sigurno više volit...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika