23.09.2009. / 12:33

Autor: Totalsport

Haye tražio da Valujev obrije tijelo!

Novi je neukusni čin uvertire u dvoboj za svjetskoga boksačkog prvaka u teškoj kategoriji protiv Rusa Nikolaja Valujeva (2.13 metara, 36 godina) priredio Britanac David Haye (1.91m, 28)...

Nikolaj Valujev i Ruslan ČagajevNikolaj Valujev i Ruslan Čagajev- Valujev je Zvijer s Istoka. Ima užasno puno dlaka po tijelu. Želi li se boriti sa mnom, mora si najprije obrijati cijelo tijelo. U suprotnom, bojim se da će mi nepodnošljivo zaudarati u klinču - prenio je Britančevu izjavu njemački dnevnik Bild.

Isti izvor otkriva da je klauzulu o brijanju cijelog tijela čudnovati Britanac želio čak uvrstiti u ugovor o meču. Druga strana taj je zahtjev odbila.

Njemačku je javnost, kao i europsku uopće, Haye iziritirao neukusom već u više navrata. Pripremajući se za dvoboj s Vitalijem Kličkom, koji je nakon toga morao odgoditi jer se ozlijedio tijekom sparing-borbe, pojavio se na press-konferenciji u majici s grafikom koja je prikazivala njega i odrubljene glave braće Kličko u svakoj od njegovih šaka. Potom je, fotografirajući se s Valujevim, pozirao s ispruženim srednjim prstom.

Dvoboj s ruskim divom za naslov teškaškog prvaka po WBA verziji Hayea čeka sedmog studenog u Nürnbergu.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika