23.09.2009. / 14:17

Autor: Andrea Belin

6 savjeta za flert koji ni jedan muškarac neće zaboraviti

Ako ste u vezi ili braku, trikovi koje smo pripremili, probuditi će uspavale strasti vas i vaše bolje polovice! Ukoliko ste još uvijek single, vjerujte da uskoro nećete biti

Zavedite ga tako da to nikada ne zaboraviZavedite ga tako da to nikada ne zaboraviBez obzira jeste li u vezi ili ne, ljubavni i seksualni život ponekad je potrebno začiniti. Ukoliko ste slobodni neki od navedenih savjeta pomoći će vam da pridobijete pažnju pripadnika jačeg spola i nakon toga ga odvučete u krevet. Ako ste u vezi ili braku, trikovi koje smo pripremili, probuditi će uspavale strasti vas i vaše bolje polovice!

1. Ostavite mu privlačnu poruku
Ako već duže vrijeme promatrate određenog muškarca, a istovremeno mu se bojite prići, napišite na papir poruku zanimljivog sadržaja i sljedeći put ubacite u džep. Isto pravilo vrijedi i za žene koje su u vezi ili braku. Napišite nekoliko rečenica seksualne tematike i prije njegovog odlaska na posao, papirić ubacite u novčanik. Niste ni svjesni kako ćete se zabaviti kada se vrati kući. Zabavu u spavaćoj sobi neće spriječiti niti druženje s kolegama s posla nakon radnog vremena.

2. Tijekom razgovora sišite prst
Govor tijela uvijek je bolje prolazio od riječi. Dakle, dok vam nešto govori, a tema nije od životne važnost pravite se da slušate i sišite prst. Nakon nekog vremena pogubiti će se u priči i nasrnuti na vas. Slični razvoj situacije dogoditi će se ako se počnete igrati kosom ili se ispred njega prošećete u izazovnom rublju.

3. Na javnom mu mjestu šapnite na uho da niste obukli gaćice
Pomisa da žena ispod haljine nije obukla apsolutno ništa, muškarce jednostavno obara s nogu. Najprije dobro razmislite na kojem ćete mjestu i u koje doba dana ovu "tajnu" podijeliti sa svojom boljom polovicom jer će istog trena forsirati spolni odnos. Vjerujemo da se ne želite seksati u parku usred bijela dana.

4. Prije odlaska na večeru recite mu da čim dođete kući on preuzima kontrolu
Primijetit ćete da na večeri i nije baš priseban jer će cijelo vrijeme razmišljati kako će vas zadovoljiti kada se vratite kući. Ukoliko bude toliko nestrpljiv možda ćete to učiniti to na povratku kući. Sjetite se kako je seksualno uzbuđenje bilo na vrhuncu dok ste se u mlađim danima seksali u autu.

5. Pohvalite njegov način vođenja ljubavi
Iako to ne žele priznati, muškarci vole primati komplimente na račun vođenja ljubavi. Kada ga pohvalite da vas je oduševila zabava u spavaćoj sobi, sljedeći put će se još više potruditi. Da bi povećali seksualnu želju kod svoje bolje polovice, možete pohvaliti i njegove oči, tijelo...

6. Predložite igru zamjene uloga
Poznato je da muškarci ne mogu odoljeti kostimu francuske sobarice, a i medicinske sestre uvijek su im bile privlačne. U društvu prijateljice potražite neke od navedenih kostima i iznenada se pojavite na vratima spavaće sobe. Uz malo truda priuštiti ćete si zabavu koju ćete pamtiti godinama.

Vezane vijesti

Koliko vode dnevno treba popiti

Koliko vode dnevno treba popiti

Hidracija je opskrba organizma potrebnom količinom vode. Koliko bi vode trebalo dnevno konzumirati? Najnovija istraživanja govore da je dovoljno 8… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika