24.09.2009. / 16:02

Autor: Andrea Belin

4 seksualne tajne muškaraca o kojima žene sanjaju

Postoje neke stvari koje žene naprosto očekuju od muškaraca za koje tvrde da su dobri u krevetu. Ako još uvijek ne spadate u tu skupinu, pročitajte naše savjete

Dobar ljubavnik ne postavlja previše pitanjaDobar ljubavnik ne postavlja previše pitanjaIako će radije prešutjeti istinu kako bi izbjegle rasprave tijekom seksa, budite sigurni da ženama u krevetu neke stvari u većini slučajeva ne odgovaraju. Previše nježnosti i razgovora samo su neke situacije koje bi, ukoliko svoju bolju polovicu želite ostaviti bez daha, svakako trebali izbjegavati!

1. Previše nježnosti

Izmjenjivanje nježnosti je svakako poželjno, međutim tek nakon akcije. Valja zapamtiti da tijekom seksa nije potrebno postavljati puno pitanja. Ako imate namjeru nešto učiniti, napravite to bez da pitate partnericu jer žene od dobrog ljubavnika očekuju da sam zna što u određenom trenutku mora napraviti. Dakle, želite li promijeniti pozu učinite to u tišini.

2. Seks je više od orgazma

Pripadnicima jačeg spola to nikada neće biti jasno, međutim želite li partnericu zadovoljiti u krevetu, morate joj posvetiti dovoljno pažnje. Stoga, nemojte razmišljati kako ćete samo zadovoljiti svoje potrebe. Ljubite je po tijelu, govorite joj kako fino miriše, budite strastveni... Seks nije orgazam i to zauvijek treba zapamtiti ukoliko želite nositi titulu dobrog ljubavnika.

3. Tijekom seksa nemojte razgovarati

Naravno, pri tome se ne misli da za vrijeme seksa ne smijete prozboriti niti riječ, međutim ozbiljne razgovore izbjegavajte. Jedino što smijete koristiti su vulgarni izrazi. Doduše i s vulgarnošću valja biti oprezan ako se seksate sa ženom koju ne poznajete dovoljno dobro. Uzdasi su svakako poželjni jer ćete joj na taj način dati do znanja da uistinu uživate.

4. Monoton seks

U seksu je uvijek pohvalno eksperimentirati, naročito ako ste s partnericom već neko vrijeme u vezi. Pripadnice nježnijeg spola jednostavno ne vole monotoni seks. Začiniti ga možete na različite načine. Za početak promijenite pozu, a kasnije se možete pozabaviti i nekim seksualnim pomagalima. Vjerujemo da vaša bolja polovica ima i neke seksualne fantazije koje bi bilo dobro ispuniti.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika