25.09.2009. / 15:32

Autor: Andrea Belin

4 seksualne maštarije otkrivaju s kakvom osobom imate posla

Skrivene fantazije signaliziraju im da na seksualnom području trebaju nešto poduzeti. A u ovom slučaju promjene mogu biti od velike koristi, za oba partnera

Neke žene maštaju o dominaciji u krevetuNeke žene maštaju o dominaciji u krevetuMnoge žene nezadovoljne trenutačnom situacijom u spavaćoj sobi maštaju o seksu s drugim muškarcem. Skrivene fantazije signaliziraju im da na seksualnom području trebaju nešto poduzeti. Saznajte što trebate učiniti u određenim situacijama s obzirom na scene koje vam se neprestano pojavljuju pred očima!

Maštate o dominaciji u seksu

Ukoliko vam se više puta dogodilo da ste u noćnom klubu promatrali muškarca i zamišljali kako ćete ga odvući u krevet te mu pokazati svoje seksualne sposobnosti, psiholozi misle da vam u životu nedostaje divljeg seksa, i to onog u koji nisu uključene emocije. Stoga, sljedeći put kada se s partnerom zateknete u krevetu, preuzmite inicijativu i zadovoljite svoje potrebe, ali i partnerove. Zaboravite na ljubav i seksajte se kao što ste to činili na početku veze. S puno strasti!

Maštate o seksu u kojem partner vodi glavnu riječ

Ako maštate da vas netko seksualno zadovoljava dok vi spavate, nemate dovoljno samopouzdanja. Vi ste, tvrde psiholozi, nesigurna osoba koja smatra da ne može zadovoljiti osobu suprotnog spola.
Umjesto da se opterećujete takvim stvarima, radije razgovarajte s partnerom i objasnite što vas točno uzbuđuje. Zajedno isplanirajte na koji način će se odvijati spolni odnos. Bilo bi dobro da i vi njemu ispunite neke seksualne želje.

Maštate kako promatrate seksualni čin nekog drugog ljubavnog para

Zna vam se dogoditi da zamišljate kako se vaša najbolja prijateljica ponaša u krevetu s partnerom? Ovakva scena signalizira vam da ste ljubomorni, međutim vjerujemo da nemate razloga jer uz malo truda i vaš će se seksualni život popraviti. Ono što čini neki drugi par, možete i vi. Dakle, uputite se u spavaću sobu, pokažite partneru svoje atribute i krenite u akciju.

Maštate kako vas drugi promatraju dok vodite ljubav
Vi ste po prirodi avanturista, ali se bojite pokazati svoju divlju stranu. Ako maštate da se seksate na nekom javnom mjestu gdje vas promatraju prolaznici, vrijeme je da napokon to i učinite. Podijelite s partnerom ovu seksualnu fantaziju te se u večernjim satima uputite na neko javno mjesto. Parkovi su idealno odredište za ovakvu vrstu avantura.

Vezane vijesti

Iznenađujuće otkriće - Velikodušnost je urođena ljudska osobina

Iznenađujuće otkriće - Velikodušnost je urođena ljudska osobina

Teorije evolucije govore da je čovjek koristoljubivo biće, koje nešto daje samo ako će dobiti nešto za uzvrat, no novo otkriće znanstvenika… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika