25.09.2009. / 15:53

Autor: Anamarija Kronast

Tjedan mode: Pamela Anderson publici pokazala guzu

Tijekom fashion weeka na Novom Zelandu glumica je prošetala pistom u gaćicama, ogrnuta tek prozirnim šalom. Očekivao, publici je pokazala i stražnjicu jer su tangice koje je nosila, malo toga prepuštale mašti

Pamela Anderson (Foto:Reuters)Pamela Anderson (Foto:Reuters)Nakon što se vratila s godišnjeg odmora, američka glumica Pamela Anderson (42) otputovala je na Tjedan mode u Auckland.

Tamo ju je pozvao dizajner Richie Rich s kojim je već surađivala na kolekcijama kupaćih kostima. Dakako, ljepotica je na Novom Zelandu napravila show kakav se od nje i očekivao.

Već drugog dana priredbe prošetala je pistom u gaćicama, ogrnuta tek prozirnim šalom. Očekivao, publici je pokazala i stražnjicu jer su tangice koje je nosila, malo toga prepuštale mašti.

Na pisti ju je pratio dizajner na koturaljkama, no njegov performace baš nikome nije bio zanimljiv. Inače, glumica i dizajner na Tjednu mode promovirali su svoju zajedničku kolekciju kupaćih kostima.

Vezane vijesti

Kako su balerinke postale modni hit: Za sve je kriva Audrey Hepburn

Kako su balerinke postale modni hit: Za sve je kriva Audrey Hepburn

Kada su se balerinke prije nekoliko godina ponovno vratile u modu i osvojile ulice, mnogi su mislili: ah, to je kao i s japankama - plesat će jedno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika