26.09.2009. / 13:40

Autor: Dean Sinovčić

Neuspjeh Mische Barton: Serija "The Beautiful Life" ugašena nakon dvije epizode!

Seriju o manekenskom svijetu "The Beautiful Life" u kojem Mischa Barton glumi jednu od glavnih uloga gledalo je samo milijun Amerikanaca što je bilo dovoljno za njezino gašenje

Mischa Burton kao uspješna manekenka u propaloj seriji "The Beautiful Life"Mischa Burton kao uspješna manekenka u propaloj seriji "The Beautiful Life"Glumica Mischa Barton nema sreće, ni privatno, ni poslovno. Nakon što je prije dva i pol mjeseca prisilno hospitalizirana te je završila na psihijatriji, ovog vikenda zadesio ju je novi šok. Nova serija u kojoj glumi, nazvana «The Beautiful Life» ugašena je nakon samo dvije prikazane epizode! Cijela glumačka i autorska ekipa saznala je to dok su u New Yorku snimali sedmu epizodu serije a razlog gašenja je vrlo jednostavan, a to je izuzetno mala gledanost prve dvije epizode.


Serija «The Beautiful Life» bavila se modnim svijetom i pitanjem kako opstati u tom svijetu u kojem vlada žestoka konkurencija. Mischa Barton glumila je zvijezdu koja se vraća na scenu nakon što je na šest mjeseci nestala, Sara Paxton glumila je 16-godišnju manekensku zvijezdu u usponu, a Ben Hollingsworth glumio je dečka sa sela koji želi uspjeti kao maneken u velikom gradu. U seriji je glumila i čuveni model Elle MacPherson.


Iza serije je kao producent stajao Ashton Kutcher koji je dao ideju za seriju prisjećajući se tako svojih početaka karijere kada je također želio postati maneken. Serija je imala vrlo pompoznu marketinšku kampanju, ali ništa je nije spasilo propasti. Drugu epizodu gledalo je samo milijun gledatelja što je za američke prilike dovoljno za ukidanje serije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika