27.09.2009. / 23:19

Autor: Jelena Badovinac

Alice del Bianco: Kažu da imam idealan brak jer muža vidim dva puta tjedno

U slučaju da na čelo države dođe 46-godišnji Damir Kajin, prva dama Hrvatske bit će Alice del Bianco Kajin koja se tijekom 11 godina braka već navikla na život odvojen od supruga, a prijateljice ju zafrkavaju da je to zapravo idealan recept za uspjeh

Alice del BiancoAlice del BiancoIako se neki još uvijek nećkaju hoće li ili neće u predsjedničku utrku, neki su kandidati ipak sigurni. Među njima je i saborski zastupnik IDS-a i član Nadzornog odbora za nacionalnu sigurnost Damir Kajin. No osim što će Hrvatska početkom siječnja dobiti novog predsjednika, dobit će i prvu damu. U slučaju da na čelo države dođe taj 46-godišnji Istrijan, prva dama Hrvatske bit će Alice del Bianco Kajin s kojom smo prošlog tjedna razgovarali u Puli.

Ono što me se dojmilo na prvi pogled jest njezin karakter. Za razliku od Damira Kajina, čiju smo gorljivost i temperament, koji nekad vrlo teško obuzdava, imali priliku vidjeti na sjednicama Sabora, njegova je supruga potpuna suprotnost. I dok je njen suprug iznimno ekstrovertiran i medijski popularan, Alice del Bianco Kajin je vrlo tiha, povučena i pomalo sramežljiva žena, nenavikla na medije i davanje intervjua.

Tijekom fotosessiona koji smo radili na vanjskim lokacijama bilo joj je neugodno zbog znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika, no to je spretno skrivala. S druge pak strane, jako je šarmantna i staložena, a tijekom razgovora koji smo vodile u njezinom uredu u centru Pule ostavila je dojam sposobne i inteligentne žene koja puno toga nosi sama na svojim leđima. (Snimio: Igor Šoban, Make up: Ivna Škoro)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Milanovićeva vlada se ne snalazi i još nije počela vladati

Neki će reći da Damira Kajina, potpredsjednika IDS-a, još nitko nije obavijestio da je vlast nedavno osvojila koalicija u kojoj sudjeluje njegova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika