27.09.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Tomo Vrban: vizažist domaće elite u borbi s teškom bolešću

Vrban je govorio da ima nekih problema s vidom, točnije da ponekad vidi duplu sliku što mu potom utječe i na ravnotežu, a prve su analize pokazale da je mogući uzrok njegovih problema upala žlijezde hipofize, da bi naknadni pregledi ipak otkrili kako je riječ o puno ozbiljnjoj bolesti, a dijagnosticiran mu je karcinom

Tomo Vrban s Ivom Balaban i Martinom TodorićTomo Vrban s Ivom Balaban i Martinom TodorićJedan od najboljih hrvatskih šminkera, suosnivač škole šminkanja Vrban&Joković Tomo Vrban, suočen je s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Prošlog je tjedna održano modno događanje Fashion.hr gdje su glavni šminkeri trebali biti upravo Tomo Vrban i Saša Joković. I dok je Saša Joković došao na Fashion.hr, organizatore je začudila informacija da je Tomu Vrbana sva tri dana tog modnog događanja mijenjala njegova kolegica Ana Rajić. To je samo potvrdilo nagađanja koja su se pojavila početkom prošlog tjedna.

Tada je, naime, Tomo Vrban, koji slovi za pravog profesionalca u poslu i koji ne otkazuje ugovorene poslove, otkazao dogovoreno snimanje za jedan ženski magazin. Rekao je da ima nekih problema s vidom, točnije da ponekad vidi duplu sliku što mu potom utječe i na ravnotežu, a sasvim jasno i na posao. Budući da se takvi simptomi nisu povukli, otišao je k liječniku, a prve su analize pokazale da je mogući uzrok njegovih problema upala žlijezde hipofize, da bi naknadni pregledi ipak otkrili kako je riječ o puno ozbiljnjoj bolesti, a dijagnosticiran mu je karcinom.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika