Objavljeno u Nacionalu br. 724, 2009-09-29

Autor: Gazeta

BIZARNE MIKŠIĆEVE OPTUŽBE

'Čačić je urinirao, pa se htio rukovati sa mnom'

POLITIČKI PROTIVNICI
Radimir Čačić i Boris Mikšić - ni na teniskom turniru nisu mogli pronaći zajednički jezikPOLITIČKI PROTIVNICI Radimir Čačić i Boris Mikšić - ni na teniskom turniru nisu mogli pronaći zajednički jezikProšlog vikenda Boris Mikšić medijima je odaslao osebujno priopćenje: riječ je o izvještaju s teniskog turnira u Poreču na kojem su se nadmetali predsjednički kandidat Mikšić i predsjednik Hrvatske narodne stranke Radimir Čačić. U iscrpnom izvještaju sa sportskog nadmetanja Boris Mikšić optužio je organizatore turnira da su namjestili rezultate kako bi on završio tek na trećem mjestu. Ipak, zanimljiv dio teksta odnosi se na čelnika HNS-a: "Čekajući početak meča, Čačić je urinirao uz rub terena prije nego što smo se trebali rukovati." Upitani za komentar priopćenja neovisnog predsjedničkog kandidata, u Hrvatskoj narodnoj stranci rekli su da se ne žele baviti 'Mikšićevim ludorijama', ali su pohvalili njegovu novu frizuru. (P. C.)

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
1/10/09

fusgenger, 01.10.09. 09:47

Čačić je stvarno veliko đubre i od njega je svašta za očekivati. Ja se s njim nebih rukovao taman da sam upravo vidio da je oprao ruke.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika