29.09.2009. / 13:38

Autor: Nacionalova redakcija

Cro A Porter: Anica Kovač ponovno na modnoj pisti

Ekskluzivno za Nivea Cro A Porter jedna od najljepših manekenki i bivša prva pratilja Miss svijeta Anica Martinović samo zbog revije Linea Exclusive nakon dužeg će vremena prošetati pistom ovosezonskog, četrnaestog po redu, Nivea Cro A Portera

Anica KovačAnica KovačLinea Exclusive ove sezone ima poseban razlog za zadovoljstvo. Naime, jedna od najljepših Hrvatica, bivša Miss Hrvatske i nekadašnja prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač (Martinović) nakon rođenja trećeg djeteta opet će kročiti na pistu Nivea Cro A Portera.

Anica Kovač prije nekoliko godina povukla se iz svijeta mode te posvetila obitelji i djeci no ovakvu ponudu Nivea Cro A Portera i Linee Exclusive nije mogla odbiti jer je ovaj poslovni odnos odavno prerastao u prijateljski. Iako su svijetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, Nivea Cro A Porter i modna publika s zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek 'najdužih i najljepših nogu' Hrvatske.

Ususret povratku na pistu Nivea Cro A Porter Anica Kovač je izjavila:
„Iznimno mi je drago da ću po treći put sudjelovati na Nivea Cro A Porteru. Smatram kako je upravo ovaj modni događaj predstavlja najbolje dizajnere naše modne scene. Produkcijski i organizacijski Nivea Cro A Porter je u rangu vrhunskih svjetskih modnih događanja. Posljednjih mjeseci vratila sam se u formu i drago mi je što ću predstavljati novu kolekciju modne marke Linea Exclusive!".

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika