29.09.2009. / 15:50

Autor: Ivica Medo

Bilić pozvao Darija Kneževića

Na listi igrača koji će konkurirati za reprezentativne susrete s Katarom u Rijeci i Kazahstanom u Astani naći će se i ime Darija Kneževića, stopera talijanskog Livorna koji je zadnji put za Hrvatsku nastupio protiv Andore u Zagrebu, prije točno godinu dana...

Dario KneževićDario KneževićBudući je situacija s ozljeđenim Josipom Šimunićem u najmanju ruku dvojbena, izbornik Slaven Bilić odlučio je grupi pozvanih igrača priključiti i oporavljenog Darija Kneževića i tako pojačati stopersku liniju. Također, potvrdio je kako trećeg vratara nema namjeru zvati.

Podsjetimo, ozljeda zadobivena u sudaru s Runjom na utakmici s Poljskom i čitav niz vezanih ozljeda nakon toga, uključujući i komplicirani operativni zahvat, nekadašnjeg je standardnog člana 'Vatrenih', a u međuvremenu člana torinskog Juventusa, praktički udaljila iz kluba i reprezentacije na više od godinu dana.

Knežević je za hrvatsku reprezentaciju upisao ukupno 12 nastupa, posljednju utakmicu odigrao je 15. listopada prošle godine kada je u 79. minuti zamjenio Ivicu Križanca protiv Andore u Zagrebu.

Knežević će se reprezentativcima priključiti 5. listopada u Rovinju, obzirom da njegov Livorno dan ranije gostuje kod Sienne.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika