29.09.2009. / 21:46

Autor: Anamarija Kronast

Kraj ljubavi: Rastaju se Iva Majoli i Stipe Marić

Obzirom da im nije pošlo za rukom riješiti probleme koji su se nagomilali tijekom vremena nakon tri godine braka Iva i Stipe su odlučili krenuti svatko svojim putem

Iva Majoli i Stipe MarićIva Majoli i Stipe MarićPremda njihov brak nikada nije zvučao idilično, mnogi su pretpostavljali da će naša najbolja tenisačica Iva Majoli i njezin suprug Stipe Marić ipak uspjeti prevladati bračnu krizu.

Nažalost, nije im pošlo za rukom riješiti probleme koji su se nagomilali tijekom vremena pa se par ipak odlučio na rastavu braka.

Nakon tri godine braka Iva i Stipe su odlučili krenuti svatko svojim putem.

U poslovnom im smislu uistinu ide dobro jer oba japanska restorana (Sora u Zagrebu i na Hvaru) posluju odlično. Ipak, privatno su 32 godišnja bivša tenisačica i njezin četiri godine mlađi suprug vremenom bivali sve udaljeniji jedno od drugog.

Do konačnog razlaza supružnika došlo dok je Iva bila u Americi, kamo je otišla kako bi pratila teniski turnir US Open. Vrativši se u Zagreb, svoj je svoj stan zatekla prazan - bez supruga i njegovih stvari.

Iva će, nagađaju njihovi prijatelji, vjerojatno dobiti skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćerkicom Mijom, a o ostalim će stvarima vjerojatno pregovarati preko odvjetnika.

Vezane vijesti

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

"Ne, nisam zaljubljena", jasno je izjavila bivša tenisačica Iva Majoli za prošlotjedni broj magazina Story demantirajući tako naše tvrdnje kako je u… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 29.09.09. 22:00

a joj debila


registracija
23/7/09

ZagrebRocks, 30.09.09. 01:00

ej al ova Iva je fakat ružna ko lopov, lik je bio s njom samo zbog love, muška verzija Dolores Lambaše he he he... al ok dečko, šta bi radio negdje u firmi gdje će ga kljucat u mozak ak se može dobro oženit.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika