01.10.2009. / 15:18

Autor: Ivica Medo

Video: Bad Blue Boysi pivskim bocama napali Mamića u Temišvaru

Kako javlja Radio Antena, Bad Blue Boysi danas prijepodne su u centru Temišvara bocama gađali izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića

Zdravko MamićZdravko MamićDinamo večeras očekuje susret s Timisoarom u 2. kolu skupine A Europske lige, a navijači Dinama pristigli su u Temišvar u ranim jutarnjim satima i prema običaju okupirali su terase kafića u centru drugog po veličini rumunjskog grada.

Zbog mogućih incidenata rumunjska policija pojačala je mjere sigurnosti, te drži pod prismotrom sve veće navijačke punktove.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u pratnji nekoliko Dinamovih čelnika odlučio je prošetati gradom, no nije imao sreće jer je naletio na skupinu BBB-a koja je na njega naprije sasula salve uvreda, a zatim su ga gađali plastičnim i staklenim pivskim bocama.

Navodno je jedna boca pogodila u ruku jednog od ljudi u Mamićevom društvu, dok je Maminjo prošao neokrznut, a živu glavu navodno je spasio dajući "petama vjetra".

Policija nije reagirala iako je navodno bila u blizini i dobro je vidjela što se događa.

Za sada nema sukoba između navijača Dinama i domaćeg kluba.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

registracija
11/5/09

asalop, 01.10.09. 16:43

Pa kada čete se riješiti toga idiota, pa stvarno je sramota za čitavu zemlju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika