02.10.2009. / 11:21

Autor: Anamarija Kronast

Zbog prijetnji sud osudio Jacquesa Houdeka na šest mjeseci uvjetno

Pjevač je svojedobno jednom novinaru slao prijeteće sms-ove, a čak se, kako je dokazano tijekom suđenja, i raspitivao koliko bi koštalo ako nekome plati da dotičnom novinaru slomi noge

Jacques HoudekJacques HoudekJacques Houdek osuđen je na šest mjeseci uvjetno i dvije godine kušnje zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru koji je svojedobno pisao kako pjevač djeci prodaje karte bez računa, zbog čega su mu na vrata zakucali poreznici.

Ozlojeđeni Velikogoričan tada je Strukaru počeo slati prijeteće sms-ove, a čak se, kako je dokazano tijekom suđenja, i raspitivao koliko bi koštalo ako nekome plati da dotičnom novinaru slomi noge.

Zbog svog nimalo korektnog ponašanja Hodek je i osuđen, i to samo zato jer se Strukar odlučio na tužbu.

Poznato je, naime, da pjevač obožava biti u medijima, no ucjenjuje glavne urednike pojavljivanjem na naslovnoj stranici. Kako mu malo tko dozvoljava da umjesto njih uređuje novine, često je u sukobu s predstavnicima sedme sile. A tada pokazuje lice koje se njegovim obožavateljima zasigurno ne bi svidjelo.

Vezane vijesti

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Čačić podliježe mađarskom pravosuđu

Prvi potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Republike Hrvatske Radimir Čačić, optužen za izazivanje prometne nesreće 2010. s dvije poginule… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika