02.10.2009. / 16:47

Autor: Anamarija Kronast

Video: David Letterman nakon ucjene priznao seks sa zaposlenicama

Poznati Amerikanac je na nacionalnoj televiziji iskreno progovorio o svemu što mu se događalo u proteklo vrijeme. Kazao je i ime čovjeka koji je za svoju šutnju tražio dva milijuna dolara

David LettermanDavid LettermanVoditelj popularnog američkog "Late showa", David Letterman, šokirao je javnost priznanjem da je više puta imao seksualne odnose sa svojim zaposlenicama, te da je zbog toga ucjenjivač od njega tražio čak dva milijuna dolara.

Poznati Amerikanac na koncu nije vidio drugog izlaza nego da na nacionalnoj televiziji iskreno progovori o svemu što mu se događalo u proteklo vrijeme.

Kazao je sve o intimnim odnosima sa zaposlenicama, no odao je i da ga nisu one ucjenjivale, već je to činio jedan muškarac koji također radi na showu.

Riječ je o Robertu Haldermanu koji nije ni pokušavao anonimnim prijetnjama sakriti identitet. Osobno je prišao Lettermanu i kazao mu što od njega želi, a jednom mu je u automobilu ostavio i pismo u kojemu je objasnio kako zna sve o njegovim "bludnim radnjama sa zaposlenicama".

Kakve će to posljedice imati na voditeljevu karijeru još se nitko ne usudi prognozirati, no javno priznanje moglo bi naštetiti njegovom braku.

Letterman je, naime, nedavno oženio svoju dugogodišnju partnericu s kojom ima šestogodišnjeg sina.

Vezane vijesti

Hrvatska je odnijela političku i moralnu pobjedu

Hrvatska je odnijela političku i moralnu pobjedu

Na prigodnoj svečanosti na zagrebačkom Cvjetnom trgu obilježena je večeras 20. obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske s koje su najviši… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 02.10.09. 18:56

e pa šta i ja se prašim na poslu s kom god stignem,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika