04.10.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Tko je zapravo Malina Grahek, djevojka o kojoj bruje kuloari?

Njezina narav je, uz vezu sa poznatim dečkom, najveći razlog zbog koje je dospjela u medije i zbog kojeg mnoge zanima nešto više o njoj. Malina Grahek sa šesnaest je godina postala članica modne agencije 'Midiken' ali joj je nedavno ta agencija, koja jako pazi na imidž svojih modela, zbog skandala, otkazala suradnju

Malina GrahekMalina GrahekTko je Malina Grahek? Pitanje je to koje se posljednja dva tjedna u gradskim kuloarima često postavljalo. Osim da je manekenka i djevojka poduzetnika Josipa Šelendića malo tko je o toj 21-godišnjoj djevojci znao puno više osim da je temperamentne naravi.

Njezina narav uostalom je, uz vezu sa poznatim dečkom, najveći razlog zbog koje je dospjela u medije i zbog kojeg mnoge zanima nešto više o njoj.

Malina Grahek nedavno je u noćnom klubu 'Diamond', u vlasništvu njezina dečka Josipa Šelendića, fizički nasrnula na manekenku Anteu Kodžoman, počupala ju za kosu, a cijeli su incident morali smirivati redari spomenutog kluba. Razlog za svađu navodno je ljubomora.

Cijeli teskt pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika