05.10.2009. / 16:24

Autor: Andrea Belin

10 muških erogenih zona koje morate upoznati

Jeste li znali da je područje iza koljena izuzetno "opasno", ali većina pripadnica nježnijeg spola se ne fokusira na taj dio. Dakle, želite li partnera izluditi, krenite od koljena, ali nemojte zanemariti uđi, vrat, usnice...

Upoznajte njegove prave erogene zoneUpoznajte njegove prave erogene zoneS obzirom da većina žena smatra kako je majka priroda muškarcima podarila samo jednu erogenu zonu, možda je to jedan od razloga zašto seksualni život s vremenom nije zadovoljavajući. Uši, vrat i glava samo su neke od kritičnih točaka na koje trebate posebno obratiti pažnju ukoliko želite da vam zabava pod plahatama ostane u lijepom sjećanju...

1. Lice
Nježni poljupci i ugrizi gornje usne uvijek su traženi, a nećete pogriješiti ni masažom glave. Glava je također prepuna živčanih završetaka, tvrde seksolozi, stoga i od tog dijela tijela možete krenuti u akciju.

2. Uši
Područje oko ušiju izuzetno je opasno jer milovanje i lizanje tog dijela tijela, kod muškaraca izaziva pravu erupciju strasti. Žene kojima prodiranje jezikom u partnerove uši ne predstavlja nikakav problem nisu ni svjesne u kolikoj će mjeri zadovoljiti svoju bolju polovicu.

3. Vrat
Zna se da je ženama vrat jedno od najkritičnijih područja, međutim i kod pripadnika jačeg spola je slična situacija. Seksolozi tvrde da je vrat osjetljiv iz razloga što je koža na tom dijelu tijela izuzetno glatka i prepuna živčanih završetaka. Stoga, prstima prođite po njegovom vratu i po izrazu lica odmah ćete vidjeti reakciju. Ukoliko ga milovanje na tom dijelu baca u trans, lagani ugriz će ga ostaviti bez daha.

4. Bradavice
Naravno da ovo područje nije osjetljivo kao kod pripadnica nježnijeg spola, međutim sporo i nježno kotrljanje bradavica, muškarca će potaknuti na akciju.

5. Ruke
Laganim i nježnim dodirima pratite linije na njegovim dlanovima, ali cijelo to vrijeme gledajte ga ravno u oči. Iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti. Tada je potpuno nemoćan, a kada se vratite kući niste ni svjesni na koje će vas sve načine pokušati zadovoljiti.

6. "Ljubavna staza"
Za sve one koji ne znaju, područje između pupka i najkritičnije točke na tijelu muškarca, zove se ljubavna staza. Kako bi probudili strasti, položite dlanove na njegov želudac i kružite, najprije snažno pa sve sporije. Polako spuštajte dlanove prema spolnom organu i promatrajte njegove reakcije jer je ova zona izuzetno osjetljiva i pogrešan potez može izazvati bol.

7. Leđa
Partnera polegnite na trbuh i sjednite na njega. Laganim pokretima počnite mu masirati leđa. Nakon nekoliko trenutaka osjetiti ćete kako mu cijelo tijelo podrhtava.

8. Unutrašnjost butina
Ovo je jedna od najvećih erogenih zona kod pripadnika jačeg spola. Kako bi izazvali željene reakcije, dlanove namažite losionom i krenite s masažom. Mijenjajte jačinu pokreta, ali ih uvijek usmjeravajte prema penisu.

9. Koljeno
Kada ih žena samo uhvati za koljeno, muškarci pomišljaju na seks, a da ne govorimo kakve im misli prolaze kroz glavu u trenutku kada ih žena na tom dijelu počne milovati. Područje iza koljena je izuzetno opasno, ali većina pripadnica nježnijeg spola se ne fokusira na taj dio. Dakle, želite li partnera izluditi, krenite od koljena.

10. Stopalo
Ako njegova stopala snažno masirate cijelom dužinom, on će se osjećati kao da mu masirate spolni organ. Stručnjaci tvrde da ih nježna masaža između prstiju i korijena palca oslobađa stresa koji se sakuplja u vratu i ramenima, a sisanje nožnih prstiju jedno je od najerotičnijih iskustava za većinu muškaraca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika