06.10.2009. / 10:47

Autor: Andrea Belin

Svakako isprobajte: 3 ključna tretmana za njegu grudi

Ne trebaju vam estetski kirurzi da biste imali divne grudi i njegovan dekolte, puno toga možete napraviti i sami. Najvažnije je imati dobru volju i rezultat je zajamčen

Za lijepe grudi najvažnija je njegaZa lijepe grudi najvažnija je njegaBez obzira na veličinu i oblik, elastičnost kože na grudima, otkriva starosnu dob žene. Upravo zbog toga pripadnice ljepšeg spola, doduše i muškarci, sanjaju o čvrstim i elastičnim grudima. No, za privlačne grudi nisu potrebne vješte ruke estetskih kirurga, štoviše čvrste i uzdignute grudi postići ćete uz pomoć određenih kozmetičkih preparata!

Kako ih koristiti?
Prije nego počnete koristiti bilo koji preparat za uređivanje dekoltea, stručnjaci savjetuju masiranje grudi. Tretman se izvodi specijaliziranim rukavicama i to poprilično nježno. Lagano ih trljajte, ali izbjegavajte područje oko bradavica. Bilo bi dobro da masažu prakticirate svakodnevno dva puta na dan, primjerice ujutro i navečer. Nakon toga na grudi nanesite kozmetički preparat.

Obratite pažnju da krema, odnosno losion sadrži vitamine A, E, C, i B5 jer oni, tvrde stručnjaci, vrše hidrataciju kože i stvaraju filter koji pomaže koži da razvije funkciju "prirodnog grudnjaka". Bilo bi dobro da ovi preparati obiluju sastojcima kao što je kadulja, hmelj i sojino ulje.

Maska za njegu grudi
Pomiješate žličicu kukuruznog brašna i malo vode. Smjesu nanesite na grudi i umasirajte kružnim pokretima. Područje oko bradavica izbjegavajte, na njih nanesite bademovo ulje koje nije potrebno dodatno utrljavati.

Hidroterapija
Hidroterapija je ustvari naizmjenično tuširanje grudi toplom i hladnom vodom. Na taj se način pojačava cirkulacija jer topla voda širi krvne žile dok ih topla voda skuplja. Na taj način vaše se grudi doslovno gimnasticiraju. Tuš usmjerite prema grudima i tuširajte ih kružnim pokretima. Na kraju pustite jaki mlaz hladne vode prema stopalima i podižite prema srcu jer ćete aktivirati cirkulaciju po cijelom tijelu.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika