10.10.2009. / 09:00

Autor: Daria Grudić

Savjeti za muškarce koji žele biti poželjni ženama

Čak je i idol žena, rukometaš Nikola Karabatić, priznao da brije prsa ne samo zbog sporta nego i zato jer mu to ljepše izgleda. Stoga, želite li i vi da se za vama okreću, pročitajte kako to lako postići u vlastitoj kupaonici

Muškarci sve češće posjećuju kozmetičke saloneMuškarci sve češće posjećuju kozmetičke saloneMuškarci danas sve više shvaćaju važnost i značaj brige o sebi i svome tijelu. Njegovanog muškarca više se ne smatra feminiziranim, papkom ili homoseksualcem. Oni su ženama zasluženo privlačniji, mirisniji i poželjniji. Izraz metroseksualac (kojeg je vjerojatno izmislio muškarac koji smatra da je u redu tri dana za redom nositi iste gaće i ne tuširati se) je također zasluženo - out. Stoga vam dajemo nekoliko savjeta koji bi mogli koristiti modernim muškarcima koji drže do sebe.

Ako je vaša koža suha i zategnuta ispod brade, problem ćete riješiti nanoseći hidratantno sredstvo. No zbog brade nanošenje zna biti nezgodno. Lakše ćete doprijeti do kože ako nakon čišćenja lica utrljate losion kružnim pokretima prateći rast brade uz čeljust. Tako potičete cirkulaciju i budite kožu.

Proizvodi za tuširanje nude se u širokoj paleti boja, mirisa, naziva i učinaka. Odaberite neki koji će vas prilikom svakog tuširanja razveseliti, opustiti, oživiti, uzbuditi. Postoje i oni koji pokušavaju mirisima dočarati orijent, meksičku plažu, Indiju, egzotična otočja i slično. Otputujte daleko u vlastitoj kupaonici i učinite si tu svakodnevnu rutinu egzotičnom!

Dezodoransi su obavezni ukoliko želite izbjeći neugodan miris već sat vremena nakon tuširanja. Stavite li uz dezić i koju kap parfema, definitivno dobivate dodatne bodove. Ako si ne možete ili ne želite priuštiti dobar parfem, nemojte bacati novac na neke jeftine koji mirišu na alkohol i kiselinu - tu definitivno dobivate minus. Dobra fora su dezodoransi iz linije parfema, tipa Hugo Boss ili Armani. Cijena im je nešto više od stotinjak kuna, ali odlično mirišu i nepotrebno je stavljati parfem.

Obrijane dlačice ispod pazuha sve su češća pojava među muškarcima. Nije stvar toliko u tome što bolje izgleda, već ćete primijetiti kako vam je bez busena ispod ruke puno ugodnije, bolje mirišete a i higijena je na većem nivou. O stidnim dlakama nema govora, moraju se brijati, kratiti, bilo što. Vrijede ista pravila - higijena, miris i izgled većih razmjera.

Do sada su manikura i pedikura za vas bile riječi koje znače nekoliko sati mira od bolje polovice? Pokušajte joj se jednom prilikom pridružiti i prepustiti se stručnim rukama djevojaka koje će vam uređivati nokte, skinuti tvrdu kožicu, namazati vas finim losionima. Nokti će vam blistati, što je znak da držite do sebe i da ste uredni, a kao šlag na kraju dobit ćete božanstvenu masažu nogu oslobođenih tvrde kože i natisaka. U stopalima su završeci živaca i ta masaža će vam sigurno ostati u pamćenju. Vrlo lako biste mogli željeti još i još...

Prilično jeftin facelifting možete postići bojenjem obrva. To je najnoviji trend među ženama ali i muškarcima i sve je traženija usluga u frizerskim salonima.

Za sitne nesavršenosti, tu je jedan od ženskih najboljih prijatelja - korektor. Jedan od najboljih korektora definitivno je onaj od Estée Lauder. Ne zaboravite nanijeti hidratantnu kremu prije korektora.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika