10.10.2009. / 20:49

Autor: Ivica Medo

Šok u Rovinju: Bilić potjerao s priprema Križanca i Šimunića

Prema informacijama koje stižu iz Rovinja, izbornik Slaven Bilić potjerao je s priprema hrvatske reprezentacije Ivicu Križanca i Josipa Šimunića

Josip ŠimunićJosip ŠimunićIako vijest još nije provjerena, čini se da su Križanac i Šimunić potjerani zbog sinoćnje razuzdane zabave u Funtani, mjestu nadomak Rovinja. Još uvijek se ne zna jesu li oni jedine žrtve "raspašoja" koji se dogodio u restoranu More, gdje su se slušali tamburaši i pijančilo do sitnih sati.

Bilić je udaljio s priprema spomenuti dvojac za vrijeme sastanka prije popodnevnog treninga zbog prijestupa koji za sada još nije poznat.

Puno toga bit će jasnije iza 21.00 kada je Slaven Bilić najavio press-konferenciju na kojoj će objasniti što se točno dogodilo.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 11.10.09. 01:37

Nije to tragicno sto nam je reprezentacija otpala, nego sto nemamo pobjeda ni na drugim terenima. Nije li nesto trulo u drzavi Danskoj?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika