10.10.2009. / 21:35

Autor: Ivica Medo

Video: Kad Cristiano Ronaldo pjeva, sir u uši stavljaju

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo postao je predmet ismijavanja nakon što je na internetu procurila njegova izvedba poznate ljubavne pjesme

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoZvijezda Real Madrida snimila je poznatu baladu iz 19. stoljeća Amor Mío za reklamnu kampanju portugalske banke BES. Snimanje je održano u jednom madridskom studiju, a Ronaldo je došao na snimanje obučen poput pop zvijezde, i naravno iskvarcan kao i uvijek, no glas mu je daleko od njegove rođene sestre koja se u Portugalu bavi profesionalnim pjevanjem.

Ronaldo je svojim pjevanjem, bolji rečeno skičanjem odveo u očaj producente koji nisu mogli vjerovati što je kadar napraviti od slavne balade.

"Ne bi mu trebalo dopustiti da pjeva na svojem balkonu. Možda je najbolji nogometaš na svijetu, no kad je Bog dijelio talent za pjevanje, on je sigurno bio na treningu", izjavio je za The Sun neimenovani izvor koji je bio nazočan na snimanju pjesme te je naglasio:

"Bit ću umjeren kad kažem da je zvučao kao kad mačka mijauče. Ne mogu ni zamisliti kako će ga zezati njegovi suigrači u Realu kad ovo čuju."

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika