11.10.2009. / 09:29

Autor: Anamarija Kronast

Stephen Gately, pjevač grupe Boyzone, pronađen mrtav na Mallorci

Nažalost, točan uzrok tragične smrti pop zvijezde i glumca još uvijek se ne zna, a nitko se ne usudi ni nagađati što je moralo krenuti po zlu. Preminuo je nakon subotnjeg izlaska

Stephen GatelyStephen GatelyPjevač grupe Boyzone, Stephen Gately, pronađen je mrtav tijekom svog godišnjeg odmora na španjolskom otoku Mallorci, vijest je koja je noćas potpuno šokirala glazbene i glumačke krugove.

Naime, 33- godišnjak je bio potpuno zdrav i nikada ne nije žalio ni kakve tegobe ili zdravstvene probleme.

Nažalost, točan uzrok tragične smrti pop zvijezde i glumca još uvijek se ne zna, a nitko se ne usudi ni nagađati što je moralo krenuti po zlu. Njegovi prijatelji navodno su izjavili kako je preminuo iznenada, nakon što se u subotu navečer vratio s izlaska.

Danas tijekom dana će i ostali članovi benda doputovati u Palmu, glavni grad Mallorce, gdje je Gately provodio godišnji odmor u društvu svog dugogodišnjeg partnera Andyja Cowlesa.

"Svi smo potpuno shrvani. U potpunom sam šoku. Posljednji put sam ga vidio u ponedjeljak na dodjeli nagrada. Nemam pojma što mu se moglo dogoditi, no napravit ćemo baš sve što je u našoj moći da saznamo što je zapravo bilo", u suzama je ispričao menadžer Boyzonea Louis Walsh govoreći kako zapravo još uvijek ne može vjerovati da je Stephen mrtav.

Vezane vijesti

Primera: Sevilla prvi put u sezoni do tri pobjede u nizu

Primera: Sevilla prvi put u sezoni do tri pobjede u nizu

Prvi put ove sezone nogometaši Seville su spojili tri pobjede čime su skočili na osmo mjesto Primerine ljestvice i približili se pozicijama koje vode… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika