12.10.2009. / 15:20

Autor: Ivica Medo

Šimunić se zakačio s Kovačom, a Križanac s fizioterapeutom

Hrvatski reprezentativci, neki i pod utjecajom alkohola, zakačili su se u autobosu na povratku u rovinjski hotel Eden s narodnog veselja u Funtani

Josip Šimunić i Ivica Križanac udaljeni su s priprema reprezentacijeJosip Šimunić i Ivica Križanac udaljeni su s priprema reprezentacijeMisterij oko udaljavanja Josipa Šimunića i Ivice Križanca s priprema reprezentacije za utakmicu s Kazahstanom polako se počinje raspletati. Usprkos nastojanjima stručnog stožera da sve ostane "u četiri zida", informacije su procurile u javnost.

Hrvatski reprezentativci, neki i pod utjecajem alkohola, zakačili su se u autobusu na povratku u rovinjski hotel Eden s narodnog veselja u Funtani, gdje su bančili do sitnih sati u konobi More.

Sve je navodno počelo, kako to obično biva, iz "zezancije". Josip Šimunić uhvatio se mikrofona u autobusu, no umjesto da dodatno podigne ionako veselu atmosferu Šimunić je izazvao žestoku svađu u trenutku kad je u šali izjavio da neki reprezentativci jedva čekaju da Hrvatska izgubi kako bi dobili mjesto u momčadi. Na tu njegovu izjavu reagirao je "čuvar kulta reprezentacije" Robert Kovač, a ni Šimunić mu nije ostao dužan, pa je došlo do verbalnog obračuna koji je umalo eskalirao u fizički sukob.

Situaciju je pokušao smiriti fizioterapeut Domeniko Sisgoreo, no onda se u svađu uključio Ivica Križanac koji je povukao Sisgorea rekavši da ih pusti da riješe sukob "kao odrasli ljudi".

Iako se svađa kasnije primirila, izbornik Slaven Bilić odlučio je Šimunića i Križanca potjerati s priprema.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 12.10.09. 21:56

Oni se jedva docekali da ih se udalji s priprema. Stalo je njima do repke koliko do banana u Sibiru.


registracija
27/7/09

columbo, 12.10.09. 21:56

Oni se jedva docekali da ih se udalji s priprema. Stalo je njima do repke koliko do banana u Sibiru.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika