13.10.2009. / 17:00

Autor: Ivica Medo

Bilić uoči Kazahstana: Posljednji događaji samo su nas još više zbližili

Dan uoči susreta s Kazahstanom u posljednjem kolu kvalifikacija za SP 2010. izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić otkrio je udarni sastav

Slaven Bilić s glasnogovornikom Davorom GavranomSlaven Bilić s glasnogovornikom Davorom Gavranom"Umjetna trava nam neće biti prevelik problem i nećemo stalno osluškivati što se događa u Andori. Igrat će Runje, Ćorluka, Lovren, Robert Kovač, Pranjić, Srna, Vukojević, Kranjčar, Rakitić, Klasnić, Mandžukić", izjavio je Bilić.

Hrvatska mora pobijediti Kazahstan i nadati se barem remiju Ukrajine u Anodri.

"Još uvijek ima šansi, doduše jako malih. Ne očekujemo čudo u Andori, ali imamo se pravo nadati. I da nije tako, spremali bismo se maksimalno za utakmicu. Mi ovdje predstavljamo hrvatsku naciju, tako je od prvog dana, od naše utakmice o Livornu", kazao je Bilić koji, čini se, ipak vjeruje u čudo. Ili možda ne?

"Najiskrenije, ne očekujem ništa. Znat ćemo rezultat, pa bude li kod nas i kod njih u 90. minuti 0:0, poslat ćemo Runju u napad", izjavio je izbornik dodajući kako ne može a ne priznati da nedavni događaji nisu ostavili traga na reprezentaciji.

"Ostavili traga jesu, ali nisu nas poljuljali. Možemo pričati o mojim greškama, ali nema potrebe stavljati upitnike na igrače. Od prvog dana oni ne mogu biti bolji, reprezentacija je za njih svetinja. Cijela ova situacija samo nas je još više zbližila. Na temelju jednog ili dva ekscesa počelo se sve napuhavati i generalizirati", tvrdi Bilić a na spekulacije kako će u četvrtak podnijeti ostavku odgovara:

"Ne razmišljam o tome i ne želim o tome pričati dok je pred nama utakmica s Kazahstanom. Nakon utakmice možemo razgovarati o svemu", zaključio je Bilić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika