13.10.2009. / 20:27

Autor: Ivica Medo

Direktora Nogometnog saveza Srbije napali huligani u Varaždinu

Uoči utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije, u Varaždinu je napadnut direktor mladih selekcija Nogometnog saveza Srbije Milovan Đorić, prenosi B92

Đorića su napali huligani u centru VaraždinaĐorića su napali huligani u centru VaraždinaSkupina huligana napala je Đorića danas nešto iza 16.00 dok je u jakni reprezentacije Srbije šetao gradom.

Đoriću je pomogao lokalni mještanin koji ga je odveo u obližnju trgovinu odakle su pozvali policiju koja je došla u roku od nekoliko minuta, prenosi B92.

Iako je Milovan Đorić u prvoj izjavi srpskim medijima rekao da su ga huligani oborili i "šutirali", kasnije je tu svoju izjavu korigirao u "oni su me napali, ali me nisu šutirali. Molim vas promijenite ono što sam prvo rekao." Također i broj napadača se kreće od 2-10 u zavisnosti od trenutka kada je Đorić davao svoju izjavu.

Đorić je kasnije gledao utakmicu mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrača do 21 godine, koju je Hrvatska riješila u svoju korist 3:1, a prije toga mu je pružena medicinska pomoć i konstatirane su lakše ozljede lica.

Varaždinska policija priopćila je da su napadači uhićeni i privedeni u varaždinsku policiju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika