14.10.2009. / 08:14

Autor: Andrea Belin

Izbjegnite tuđe greške: Pronađite svoju seksualnu ravnotežu

Neka istraživanja potvrdila su da pripadnice nježnijeg spola imaju bolju intuiciju od muškaraca, no jači spol još uvijek bolje zarađuje. Stoga je važno da odluke donosite zajedno

Seksualni život je važan za skladSeksualni život je važan za skladPronalaženje idealnog partnera uistinu nije lako, naročito ako se na sklapanje braka odlučuju osobe sličnog karaktera, ali s različitim životnim ciljevima. Takvoj vezi potrebno je puno energije koju će pripadnici oba spola prenositi jedno na drugoga. U suprotnom, situacija se počne komplicirati i razvod braka postaje neizbježan. Ukoliko ste i vi korak do oltara, sljedećih nekoliko činjenica o muškarcima i ženama pomoći će vam da ozbiljno razmislite je li muškarac preko puta idealna osoba s kojom ćete provesti ostatak života!

Žene imaju jaču intuiciju
Neka istraživanja potvrdila su da pripadnice nježnijeg spola imaju bolju intuiciju od muškaraca. Dakle, žene bolje naslućuju i intenzivnije osjećaju. Upravo zbog toga pripadnice ljepšeg spola znaju što je za njihovog partnera bolje od njega samog. Osim toga, vještije su u komunikaciji i lakše iskazuju osjećaje. Dakle, ženama bi se trebalo prepustiti donošenje važnih odluka jer one razmišljaju unaprijed i u mogućnosti su sagledati situaciju s različitih kutova.

Muškarci su spremni riskirati
U većini slučajeva muškarci još uvijek bolje zarađuju od svojih partnerica. Možda je to zato što su aktivniji i spremni su riskirati. Prijašnjih godina su se zbog toga osjećali moćno, međutim u novije vrijeme im bolja zarada od partnerice nije toliko važna. Unatoč tome što tvrde da su liberalni, još uvijek im se zna dogoditi da svojim ženama uskraćuju pravo glasa kod donošenja važnih životnih odluka. Doduše, u posljednje vrijeme muškarci su emotivniji nego što su to bili prije recimo, tridesetak godina.

Prinova u obiteljima remeti ljubavni sklad
Kada dobiju dijete, većina parova funkcionira na malo drugačiji način. Uglavnom najveći teret pada na žene jer one su te koje nakon poroda moraju uskladiti posao i obiteljske obaveze. Muškarci tada uglavnom brinu o karijeri i zbog toga malo vremena provode kod kuće. Naravno, to čine kako bi financijski osigurali obitelj, ali malo je žena koje razumiju njihovu odsutnost.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika