14.10.2009. / 12:22

Autor: Andrea Belin

Thompson ne može pjevati u Švicarskoj pa razmišlja o koncertima u Srbiji

Pjevač smatra da je za zabranu njegovih koncerata jedini krivac Ured hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, a priznao je i da bi volio nastupiti u susjednoj Srbiji, međutim smatra da tamo nema dovoljno obožavatelja

Marko Perković ThompsonMarko Perković ThompsonU posljednje vrijeme kontroverzni pjevač iz Čavoglava Marko Perković Thompson ne skida se naslovnica većine tabloida. Nakon što mu je zabranjeno održavanje koncerata i općenito ulazak u Švicarsku, Thompson je odlučio kazati nešto u svoju obranu u jednoj emisiji koja se prikazuje na HRT-u.

Bivši suprug pjevačice Danijele Martinović smatra da je za zabranu njegovih koncerata jedini krivac Ured hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. Iako ga se optužuje zbog šovinizma i desničarskih stavova, pjevač tvrdi da je u potpunosti apolitičan.

Još uvijek mu nije jasno zašto se oko njegovih nastupa podiže tolika medijska prašina. Ništa sporno ne vidi niti u pozdravu "Za dom spremni" jer tvrdi da to nema nikakve veze s ideologijom. Na kraju je priznao da bi volio nastupiti u susjednoj Srbiji, međutim smatra da tamo nema dovoljno obožavatelja.

Nastupe planira isključivo u državama gdje živi puno Hrvata. Na kraju je kazao da priprema novi album, međutim još uvijek ne zna hoće li prije njegovog izlaska nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
6/10/09

banisa2006, 14.10.09. 13:01

hahahahha on je covek puko s mozgom hahahhaha ovo je prava provokacija.....e ustasa da peva u srbiji prosto ni u najlepsem snu se to ne bi moglo dogoditi....samo nek se on drzi svoje lepe drzave....mada ni u svojoj drzavi vise ne moze da peva gde hoce....hehehhe e slatko sam se nasmejao hahahahha


registracija
30/9/09

davor12345, 14.10.09. 14:29

He he he kako je dobar ovaj banisa 2006. Netko će pomisliti da je on srbin ... malo se zaznuo u gramatici he he

Srpski bi možda bilo ... e ustasa da peva u srbiji prosto ni u najlepsem snu ne bi moglo da se dogodi ...

A što se tiče Thompsona, ili Tomsona kako se u stvari kaže, mislim da je najobičnija kukavica, kao i svi rigidni desničari koji vole galamu i viku te morbidnu ikonografiju. Za takve je najbolji lijek kad im se njihov rad, tj. njegove posljedice obijaju o glavu, odnosno po džepu.

Hajde ako je apolitičan neka ode u Auschwitz, neka povede svoje pristaše i neka se pokloni nevinim žrtvama holokausta. Ili mu je i tamo zabranjen pristup?


registracija
30/12/08

csiki, 14.10.09. 16:32

Ne moze da ide u Auschwitz jer zabrana vazi i tamo a za Srbiju treba i hrabrosti.


registracija
6/10/09

banisa2006, 15.10.09. 03:08

jadan taj tompsic on svugde ima zabrane...jos i u tim njegovim cavoglavama da ga zabrane onda ce pevati samo u svojoj kuci dok mu zena ne zabrani hehehehhehe


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika