15.10.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Vječna nedoumica: Znate li kada je pravo vrijeme za seks

Unatoč partnerovom šarmu, većina pripadnica ljepšeg spola, odgađa zabavu u spavaćoj sobi jer žele ostaviti dobar dojam. No, to nije uvijek ispravna taktika

Važno je znati kada krenuti u akcijuVažno je znati kada krenuti u akcijuKoliko je vremena potrebno proći kako bi se sa svojom boljom polovicom prvi put upustila u seksualni odnos, pitanje je koje si postavlja gotovo svaka žena na početku veze. Unatoč partnerovom šarmu, većina pripadnica ljepšeg spola, odgađa zabavu u spavaćoj sobi jer žele ostaviti dobar dojam.

Doduše, neka istraživanja su pokazala da odgađanje intimnih trenutaka, prvi seksualni odnos čini zanimljivijim i uzbudljivijim. To su samo neki od razloga zbog kojih bi žene trebale kontrolirati seksualni nagon!

Muškarci vole izazov
Makar se čini da s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će s partnericom leći u krevet, neka istraživanja pokazala su da to baš i nije točno. Naime, pripadnike jačeg spola osobito zanimaju žene oko kojih se moraju malo više potruditi. Ukoliko želite određenog muškarca totalno zainteresirati, zabavu u spavaćoj sobi odbijajte što duže možete. Što se više bude morao potruditi, nagrada će mu biti uzbudljivija. Dakle, cijelo vrijeme ga mamite obećanjima jer na taj način će doslovno poludjeti za vama.

Seks će biti zanimljiviji
Vjerujemo da već iz iskustva znate da prvi seksualni odnos s novim frajerom nije jedan od najboljih, međutim što ga više budete odgađali, seks će biti zanimljiviji. Prethodno mu slobodno natuknute neke najskrivenije seksualne fantazije. Ako vas je pozorno slušao, ispuniti će sve vaše želje. Osim toga, duže čekanje će vam se isplatiti jer kada prvi put legnete u krevet, vi ćete voditi glavnu riječ.

Morate vjerovati osjećajima
Tijekom odgađanja seksualnog odnosa s muškarcem kojeg ste tek nedavno upoznali pomoći će vam da najprije otkrijete sve njegove mane i vrline. Postoji mogućnost da ćete shvatiti da s takvim frajerom uopće ne želite leći u krevet, a možda vam se vremenom počnu javljati određeni osjećaji pa će zabava pod plahtama postati još uzbudljivija. Osim toga, odgađanjem seksa povećati ćete samopouzdanje i tako ćete postati moćniji u vezi.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika