14.10.2009. / 19:27

Autor: Ivica Medo

Darijo Srna: Igrači su uz izbornika i stožer

Nakon pobjede nad Kazahstanom, Darijo Srna, Niko Kranjčar i izbornik Slaven Bilić emotivno su istupili pred kamerom HTV-a

Darijo SrnaDarijo SrnaDarijo Srna u dahu je izrekao:

"Htjeli smo u inat svima pokazati da znamo i možemo. U ovoj utakmici dokazali smo da vrijedimo i da vrijedi stručni stožer. Pobijedili smo bez osam standardnih igrača. Svašta se o nama pisalo ovih dani, bilo je toliko laži da to ne želim ni komentirati. Mi igrači smo uz izbornika i stožer i nadamo se da ćemo nastaviti dalje."

Niko Kranjčar bio je nešto staloženiji od Srne: "Nismo znali rezultat iz Andore, kad smo vidjeli nervozu na klupi, mislili smo da je tamo 0:0", prokomentirao je na početku svoga izlaganja strijelac pobjedničkog pogotka protiv Kazahstana, a zatim je naglasio da je momčadski duh bio na najvišoj razini.

"Kad se ljudi urote protiv nas, onda smo mi još jači. U inat svima smo pokazali koliko vrijedimo. Imali smo previše pehova i ozljeda zbog kojih nismo uspjeli, a ne zbog jednog dozvoljenog izlaska. Nadam se da ćemo izvući pouku i da ćemo u narednim kvalifikacijama biti još jači. Nedamo da po nama poljuju, uvijek dajemo sve od sebe kad igramo za Hrvatsku. Luka Modrić doživio je dvije najveće ozljede u karijeri igrajući za Hrvatsku. Nama je to čast i ponosni smo što imamo priliku braniti boje naše zemlje", rekao je Kranjčar.

Izbornik je bio vidno iscpljen, ali je djelovao dosta mirno.

"Igrači su dali sve od sebe i više od toga. U smislu volje, angažmana... Gledao sam Kazahstan nekoliko puta. Engleska im je dala dva gola iz dva udarca. Često se pitam gdje je pobjegla sreća. Da je završilo 1:1, bila bi katastrofa, ali ja im ne bih imao što reći... Toliko je bilo prilika", konstatirao je Bilić.

Izbornik nije osluškivao rezultat s utakmice Ukrajine i Andore.

"Nisam znao rezultat iz Andore, ne znam ni sada koliko je završilo. Znam da je Andora izgubila. Da je bilo 0:0 već bi mi javio Gavran. Želim Ukrajincima sreće u playoffu. Bit će vremena za analizu, ali mislim da se naše mišljenje neće bitnije promijeniti. Bilo je toliko peha, toliko ozljeda, kartona... Osim dvije utakmice s Englezima, bili smo bolji protiv Ukrajine. I kao takvi smo bili bolji od Ukrajinaca. Ugovor mi je istekao. Ovo je preozbiljan posao, ja sam ovdje 3,5 godine, nije ovo moje da ja biram, to moraju odlučiti suradnici, HNS, navijači, javnost... Popričat ću sa svima, a onda ću donijeti odluku u Kući nogometa."

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika