16.10.2009. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Zavirite u horoskop: Koje erotske igrice vole znakovi zodijaka

Ukoliko još uvijek niste pronašli partnera koji vas u krevetu ostavlja bez daha, saznajte kako se u spavaćoj sobi zabavljaju, primjerice rakovi, što najviše uzbuđuje djevice, a u čemu najveće zadovoljstvo pronalaze ribe...

Ovan

Žene
Svaki znak voli drugačiju vrstu zabaveSvaki znak voli drugačiju vrstu zabaveŽene rođene u znaku ovna su strastvene i svaku priliku i mjesto koriste kako bi se seksualno zadovoljile. U krevetu obožavaju voditi glavnu riječ, a tijekom spolnog odnosa, vole koristiti različita seksualna pomagala.
Muškarci
U seksu su agresivni i gotovo nikada se ne umaraju. Uvijek su spremni za akciju, a osim toga su izuzetno maštoviti. Jedina im je mana to što ne vole predigru.

Bik

Žene
Senzualne su, privlačne i veoma zavodljive. K tome su i poprilično zahtjevne ljubavnice. Često mijenjaju partnere jer su rijetki oni koji ih zadovoljavaju u potpunosti. Predigra mora trajati dugo, a najviše uživaju u seksu u spavaćoj sobi.
Muškarci
Pripadnici jačeg spola rođeni u znaku bika su strpljivi, razuzdani i pohotni. Nisu osobito maštoviti, ali su užasno izdržljivi. Sposobni su zadovoljiti nekoliko partnerica istovremeno.

Blizanci

Žene
Blizanke ne mogu odoljeti seksu na javnom mjestu, jako su maštovite i nikada se ne srame svoga tijela. Od svih znakova, žene rođene u znaku blizanca najviše koriste seksualna pomagala.
Muškarci
Sposobni su šarmirati gotovo svaku pripadnicu ljepšeg spola. U seksu nisu zahtjevni, ali niti previše strastveni. Obožavaju seks pod upaljenim svijetlima. Na žalost, uvijek im je cilj najprije zadovoljiti sebe, a tek onda partnericu.

Rak

Žene
Romantične su pa očekuju nježnost i pažnju. Često u seksu koriste vino ili med koje ispijaju na partnerovom tijelu. Uglavnom maštaju o seksu s mlađim muškarcima.
Muškarci
Rakovi se prema ženama ponašaju zaštitnički, veoma su ljubazni i sentimentalni. Uživaju u predigri, a pohvalno je to što u svakom trenutku pokušavaju zadovoljiti partnericu, a tek onda sebe. Ne mogu odoljeti ženskim grudima pa njima uglavnom pridaju najviše pažnje.

Lav

Žene
Lavice u krevetu uglavnom vode glavnu riječ. Vole seks pod upaljenim svijetlima i poze u kojima one dominiraju. Partnera osvajaju izazovnim rubljem.
Muškarci
Seksualni čin za lavove je velika predstava u kojoj igraju glavnu ulogu. Iako su jaki na jeziku, nisu osobiti ljubavnici. Nedostaje im mašte, a pokazalo se da, ukoliko su izrazito obdarenu vole to naglašavati u svakom društvu.

Djevica

Žene
Udvaranje im ne predstavlja nikakav problem iako ih na zabavu u spavaćoj sobi treba nagovarati. Obožavaju se seksati u tuš kabini, a i grupnjaci im nisu strana pojava.
Muškarci
To su veoma stidljivi muškarci pa glavnu riječ u krevetu prepuštaju ženama. Poprilično su nesigurni u sebe iako su opsjednuti pornografijom. Nisu previše maštoviti, ali se trude zadovoljiti partnericu.

Vaga

Žene
Vage su senzualne i šarmantne i jedan su od najmaštovitijih znakova. Omiljen im je striptiz, nose izazovno i skupo rublje, a obožavaju masaže erotskim uljima. Obožavaju koristiti i seksualna pomagala.
Muškarci
Odlično poznaju žensko tijelo i majstori su u milovanju usnama. Uživaju u grupnom seksu, međutim često puta znaju biti pasivni.

Škorpion

Žene
One su najseksualniji i najzahtjevniji znak. Obožavaju eksperimentirati i dominirati nad partnerom. Rijetko kada im se dogodi da se u seksu ne zadovolje u potpunosti.
Muškarci
Strastveni su, emotivni i nepredvidivi. Vole dominirati, a skloni su i perverzijama. Koriste različita seksualna pomagala, posebno ona koja nanose bol, ne samo partnerici, već i njemu samom.

Strijelac

Žene
Uživaju u seksu, predigra im je važna, a njihov osnovni interes je njihovo zadovoljstvo. Ne vole eksperminatirati, ali uživaju u nadraživanju partnera do one točke kada oni gube kontrolu. Slabost su im odnosi s više osoba istovremeno.
Muškarci
Rijetko kada im se zna dogoditi da u seksu nisu zadovoljni. Veoma su emotivni i kreativni. U krevetu su opušteni i gotovo uvijek dobiju što žele.

Jarac

Žene
Nije im potrebna predigra jer očekuju od partnera da odmah krene u akciju. U krevetu žele dominirati iako im to rijetko uspijeva. Seksualno su vrlo izdržljive, ali ih ne zanimaju egzotične kombinacije.
Muškarci
Privlače ih mnogo mlađe partnerice i zahtijevaju da im se one potpuno posvete. Više pažnje pridaju samom seksualnom činu nego ženi koja u njemu sudjeluje. Najviše ih uzbuđuje lagani striptiz.

Vodenjak

Žene
Kada se uzbude izuzetno su kreativne i maštovite. Gotovo da ne postoji nešto što one u seksu nisu probale. Obožavaju egzotične seksualne poze u kojima će one dominirati.
Muškarci
Vodenjaci su izuzetno pasivni i gotovo nikada u seksu ne preuzimaju inicijativu. Doduše, maštoviti su pa partnerice doživljavaju vrhunac još za vrijeme predigre.

Ribe

Žene
Najviše problema imaju jer rijetko kada uspijevaju ostvariti svoje seksualne fantazije. Obožavaju se igrati jezikom, a ne mogu odoljeti seksu pod tušem. Inspiraciju nalaze u egzotičnim parfemima i eteričnim uljima.
Muškarci
Odlični su poznavatelji ženske anatomije i psihe. Vrhunski su majstori u milovanju, a ne mogu odoljeti ženskim stopalima. Obožavaju seksualna pomagala.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika