19.10.2009. / 10:02

Autor: Martina Čizmić

Deripaska na sudu: Španjolski istražitelji tajkuna sumnjiče za pranje novca

Španjolske vlasti sumnjiče Deripasku i još nekoliko njegovih bliskih suradnika za pranje 4 milijuna dolara u periodu između 2001. i 2004. godine

Oleg DeripaskaOleg DeripaskaRuski tajkun i drugi najbogatiji čovjek te zemlje, Oleg Deripaska mogao bi se naći na optuženičkoj klupi početkom sljedeće godine.

Naime, španjolski je dnevni list El Mundo objavio informacije prema kojima španjolske vlasti sumnjiče Deripasku i još nekoliko njegovih bliskih suradnika za pranje 4 milijuna dolara u periodu između 2001. i 2004. godine.

Međutim, Deripaska je odmah reagirao priopćenjem u kojem je istaknuo kako nije primio nikakav poziv za ispitivanje niti ima veze sa i jednom tvrtkom ili osobom za koje se sumnja da su upleteni u pranje novca. Dodaje i kako će veoma rado odgovoriti na sva pitanja koja mu španjolski istražitelji žele postaviti.

Podsjetimo, u posljednje se vrijeme Deripasku povezivalo sa kupovinom propale srpske distributerske tvrtke Stanka Subotića Caneta.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika