19.10.2009. / 21:54

Autor: Anamarija Kronast

Kerum objavio da napušta obitelj i s ljubavnicom čeka dijete

U lokalnim se krugovima nagađa da je riječ o njegovoj, kako bruje kuloari, dugogodišnjoj velikoj ljubavi s kojom je u vezi 5 godina i zove se Fani Horvat. Dugo vremena o tome se samo nagađalo, a sada je Kerum i službeno potvrdio da ima vanbračnu vezu

Željko Kerum kazao je da mu je jako teškoŽeljko Kerum kazao je da mu je jako teškoGradonačelnik Splita Željko Kerum večeras je šokirao svoje sugrađane, ali i obitelj, obrativši se javnosti putem svoje tv postaje Televizije Dalmacije izjavom da ostavlja obitelj jer sa svojom djevojkom Fani Horvat čeka dijete! Priznao je da se to baš i ne uklapa u njegov životni svjetonazor, no to je komentirao riječima:

"Dogodilo se!".

Vijest je poput bombe odjeknula gradom pod Marjanom, a Kerum se nije želio izjašnjavati o detaljima veze s fatalnom mladom Splićankom zbog koje napušta obitelj: suprugu Anu, dvoje djece, Nevu (19) i Joška (17), te riskira povjerenje birača. Supruga Ana, s kojom je 19 godina u braku, je kućanica koja se nikada nije voljela javno eksponirati, kći Neva studentica je Ekonomije, a sin Joško pohađa privatnu srednju ekonomsku školu u Splitu. Obožava sport, a vodi teretanu u Jokeru.

Ipak, čini se da ljubav prema njima ovog puta nije prevagnula. U lokalnim se krugovima nagađa da je s Fani Horvat već 5 godina u vezi te da je doista zaljubljen u nju.

Navodno je, priča se, riječ o poduzetnoj djevojci koja se bavi modom, točnije ima butik s uvoznom odjećom, a svoje proizvode distribuira i kroz Kerumov shopping centar Joker.

Splićani se pitaju i kako će ova vijest utjecati na Kerumov posao, ali i na način na koji vodi gradi. Naime, mnogi su zapamtili kako je uvijek obitelj isticao kao veliku potporu:

"Ne mogu ja propasti, imam veliku obitelj. Svatko od nas četvero, žena, djeca i ja, ima po četvrtinu svega, odnosnu petinu jer je jedan dio rezerviran za širu familiju. Ja se mogu kockati sa svojim dijelom, dakle, sa svojom petinom. Ako to propadne, valjda bi mi oni nešto dali. Nekako bi me zbrinuli, barem da ne budem gladan i žedan i valjda bi mi opet dali da nešto radim", kazao je svojedobno splitski gradonačelnik koji je očito zbog ljubavi stavio sve na kocku.

Kerum se u emisiji ispričao svima koje je možda povrijedio, a gledateljima što svoju televiziju koristi za iznošenje privatnih stvari.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
21/5/09

malicoban, 19.10.09. 22:24

to Kerume legendo, ali nisi mi baš sritan na ovoj slici!!??!!??!!


registracija
27/7/09

columbo, 19.10.09. 23:48

Znam da ce sada biti mnostvo komentara i razvlacenja Keruma, ali mislim da ne bi trebalo. Meni je cak i drago sto je na ovakav, neuobicajen nacin objavio svoju vezu, iako mi je zao sto se raspala jedna obitelj. No, to je samo njegova stvar, odnosno njegovih najblizih...Sto mozemo; kad je ljubav u pitanju sve je moguce. Doktor Urbino u Marqezovoj "Ljubavi u doba kolere" kaze : "Nista na svijetu nije teze od ljubavi". Bas tako...


registracija
30/9/09

davor12345, 20.10.09. 09:23

E, jema mala prav!

Jest da nije puno bogat, al je zato lip ka i slika!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika