22.10.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Probudite strasti: 5 sitnica koje uvijek morate imati pored kreveta

Mirisna ulja, povez za oči i lisice samo su neki detalji koji ne smiju izostati u prostoru u kojem najčešće vodite ljubav...

Isprobajte nešto novoIsprobajte nešto novoSasvim je normalno da trenuci provedeni pod plahtama u spavaćoj sobi nisu baš svaki put zadovoljavajući, međutim za to ne treba uvijek kriviti partnera. Nekoliko detalja koji potiču želju za seksom uvijek su dobrodošli jer će vam pomoći da probudite strasti čak i onda kada vam je seks posljednja stvar na svijetu!


1. Mirisna ulja
Seksolozi smatraju da su prirodni mirisi u uljima jako važni kada je u pitanju pojačavanje seksualne privlačnosti. Doduše, neki mirisi jače djeluju na žene dok drugi pojačavaju seksualnu želju kod pripadnika jačeg spola. Dakle, na vama je da odaberete koje ćete mirisno ulje unijeti u sobu. Valja napomenuti da ruža, jasmin i naranča imaju najjači učinak. Kupka ili masaža ovim uljima također će začiniti vaš seksualni život.

2. Povez za oči
Neka istraživanja pokazala su da seksualne igrice s povezom na očima podižu uzbuđenje. Stoga, partneru stavite povez na oči i krenite u istraživanje najkritičnijih točaka na njegovom tijelu. Situacija će biti zanimljivija ako njemu prepustite ulogu istražitelja.

3. Lisice
Žene koje su prikovale partnere za krevet potvrdile su da je najerotičnije gledati ga kako se bori i stenje dok je pod njihovom kontrolom. Ukoliko nemate lisice u blizini, može vam poslužiti i svilena marama. Naravno, ne zaboravite da nakon određenog vremena partnera morate odvezati. Nakon toga će on preuzeti inicijativu i pokazati svoje sposobnosti kojima, sigurni smo, nećete moći odoljeti.

4. Perje
Uzmite pero i počnite partnera dodirivati po tijelu. Laganim pokretima ćete ovu igru pretvoriti u nezaboravno seksualno iskustvo. Na njegovim leđima možete iscrtati maštovite poruke seksualnog sadžaja koje će uzbuđenje dovesti do vrhunca.

5. Erotska knjiga
Ukoliko ste do sada prije seksa prakticirali gledanje erotskih filmova, vrijeme je da promijenite nešto i po tom pitanju. Umjesto filma u videoteci, zastanite u knjižari i kupite knjigu s erotskim pričama. Čitanje priča seksualne tematike potaknuti će seksulnu želju kod oba spola.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika