21.10.2009. / 16:49

Autor: Andrea Belin

Vozač Toše Proeskog zbog njegove smrti osuđen na dvije godine zatvora

Vozača koji je upravljao automobilom u kojem je prije dvije godine poginuo makedonski pjevač Toše Proeski sud u Skoplju proglasio je krivim

Georgij Georgijevski (Foto: Pixsell)Georgij Georgijevski (Foto: Pixsell)Georgija Georgijevskog, vozača koji je upravljao automobilom kada je poginuo makedonski pjevač Toše Proeski, sud u Skoplju proglasio je krivim i osudio na dvije godine zatvora.

Prije presude Georgijevski je kazao nekoliko rečenica u svoju obranu, međutim njegove riječi i suze, nisu utjecale na sudsku odluku.

"Ne osjećam se krivim. Nije točno da sam spavao za volanom prije nesreće. Ja sam izgubio brata i već sam kažnjen. Toše će uvijek biti sa mnom i živjet će u meni", kazao je vozač. Njegova odvjetnica Silvija Džilvidžieva u završnoj riječi je također tražila da se njezinog klijenta oslobodi krivice.

"Dokazalo se da Georgijevski nije kriv za nesreću. Nije se potvrdilo da je vozio 152 km/h i da nije držao potreban razmak. On najviše pati zbog gubitka svog najboljeg prijatelja", objašnjavala je Džilvidžieva dok je tužiteljica Vera Ilijevska do samog kraja inzistirala da se Georgijevskog proglasi krivim.

Ona smatra da unatoč svemu ne možemo zatvoriti oči pred činjenicom da je Georgijevski upravljao automobilom prevelikom brzinom i da nije držao potrebni razmak od kamiona ispred sebe.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika