23.10.2009. / 16:49

Autor: Andrea Belin

Traži se dečko: Nives Čanović ne želi biti u vezi s "papučarem"

Glumica traga za samouvjerenim i dominantnim muškarcem dobre duše koji niti u jednom trenutku ne smije previše udovoljavati svojoj partnerici

Nives ČanovićNives ČanovićNives Čanović, glumica koja se trenutačno pojavljuje u sapunici "Dolina sunca" koja se prikazuje na HTV-u, otkrila je javnosti kakvog muškarca želi imati pored sebe. S obzirom na kriterije, može se zaključiti da je Nives poprilično izbirljiva djevojka.

Ona, naime, traži dominantnog i samouvjerenog muškarca koji, kako veli, može primiti svoju djevojku za ruku, a ona ga i zatvorenih očiju može pratiti jer mu vjeruje. Njezin savršeni muškarac, mora biti dobre duše, ali istovremeno se ne smije pretvarati u "papučara".

"Ja to nikako ne bih voljela. Pokušala bih mu objasniti da mora biti ono što je bez obzira na situacije u kojima se nalazi", otkrila je glumica i dodala kako je uvjerena da svaka osoba može pronaći svoju srodnu dušu.

Na kraju je priznala da je kada je riječ o ljubavi, jako optimistična. Iako je još uvijek slobodna, Nives se definitivno vidi u ulozi supruge i majke, naravno kada za to dođe vrijeme.

Vezane vijesti

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

Glumica Gwyneth Paltrow napisala kuharicu a sad planira snimiti i album

37-godišnja Oscarom nagrađena glumica Gwyneth Paltrow ovih dana promovira svoju kuharicu "Tatina kći" u kojoj je objedinila recepte koje je naučila… Više

Komentari

registracija
18/6/08

bas, 24.10.09. 02:35

A ona ni sama ne zna šta hoće :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika