24.10.2009. / 09:23

Autor: Anamarija Kronast

Reper Kanye West zbog napada na paparazza mora raditi za opće dobro

Dobitnik Grammy nagrade, koji često privlači pažnju medija svojim javnim ispadima, i njegov menadžer su se teretili za krađu i vandalizam prilikom nasrtaja na fotografa u rujnu prošle godine

Kanye WestKanye WestČak ni bogati i slavni ne mogu si dozvoliti baš sve što požele. Kaznena prijava protiv repera Kenya Westa zbog prošlogodišnjeg nasrtaja na paparazzija i razbijanja njegovog fotoaparata u zračnoj luci u Los Angelesu bit će odbačena ako poznati pjevač provede 50 sati radeći za opće dobro, izvijestio je u petak glasnogovornik losanđeleskog gradskog odvjetništva.

Dobitnik Grammy nagrade, koji često privlači pažnju medija svojim javnim ispadima, i njegov menadžer su se teretili za krađu i vandalizam prilikom nasrtaja na fotografa u rujnu prošle godine. West je zaskočio paparazza, uzeo mu aparat i razbio ga o zemlju, a potom je njegov menadžer nasrnuo na snimatelja koji je sve snimio kamerom i razbio mu je.

Sudac je u petak rekao da će optužbe biti odbačene ako obojica za dobrobit zajednice odsluže 50 sati društveno korisnog rada i završe tečaj samokontrole, kazao je glasnogovornik losanđeleskog odvjetništva Frank Mateljan.

West i njegov menadžer uhićeni su nakon izgreda u losanđeleskoj zračnoj luci, a nekoliko sati kasnije pušteni su na slobodu uz jamčevinu od 20 tisuća dolara. To nije bio posljednji put da je 32-godišnji reper zapao u nevolju zbog svog ponašanja u javnosti.

Britanski mediji izvijestili su da je u studenom 2008. uhićen i pušten bez optužbe nakon sumnji da je napao paparazzija u blizini jednog noćnog kluba u Engleskoj.

Posljednji incident izazvao je u rujnu ove godine na dodijeli video glazbenih nagrada MTV-a kada se pripit popeo na pozornicu i prekinuo govor country pjevačice Taylor Swift koja je dobila nagradu za najbolji ženski video. West joj je uzeo mikrofon i rekao joj kako je jako sretan zbog nje, ali da je Beyonce ta koja je imala najbolji video svih vremena.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika