25.10.2009. / 23:00

Autor: Zrinka Ferina

Severina: Drago mi je da je Kerum ovako lijepo olakšao dušu

Sa Severinom smo razgovarali nakon njezina povratka iz Beograda gdje je održala veliki koncert u Areni, te netom nakon što su u medije procurili prvi kadrovi šokantnog video spota u kojemu žestoko kritizira zlostavljanje žena. No, Seve je prokomentirala i potez gradonačelnika Splita

SeverinaSeverinaOko toga da je Severina jedina prava hrvatska zvijezda u pravilu se slažu mnogi, čak i oni koji je ne vole ili se to srame javno priznati. A nakon što se ljetos javno usprotivila premijerki Kosor i zakonu o umjetnoj oplodnji, a posebice nakon što je snimila video spot u kojem ima ulogu zlostavljane žene i kojim upozorava na taj problem, po meni Severina može stati uz bok svjetskim zvijezdama.

Jer tim potezima je svoju slavu samoinicijativno i odgovorno počela koristiti u društvene svrhe. Naravno da su naslovi poput "Tko je istukao Severinu?" ili "Izudarana Seve šokirala Beograđane", te "Uplakana Severina s masnicama na licu" izazvali veliku pozornost javnosti i prije no što se video spot za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva" uopće i prikazao na televiziji. Sa Severinom sam razgovarala nakon njezina povratka iz Beograda gdje je održala veliki koncert u Areni, te netom nakon što su u medije procurili prvi kadrovi šokantnog video spota.

EXTRA: Vaš koncert u beogradskoj Areni u medijima je opisivan superlativima, vi ste ga još na pozornici proglasili najboljim u svojoj karijeri, kakvi su vam dojmovi po povratku iz Beograda?
- Cijela ekipa se vratila kući sretna, kao i s prošle turneje. Nekako, svi tih dana žive za koncert, od mog benda koji je sa mnom stalno na bini tijekom višesatnih proba, plesača, sve do snimatelja dokumentarca, fotografkinje, šminkera, frizera... Svi su sretni što su sudjelovali u jednoj takvoj lijepoj priči. Svi su bili dobro raspoloženi pa mi je to bio i dodatan vjetar u leđa. Nikome ništa nije bilo teško, od scenografa, dizajnera svjetla... I ono što je najvažnije - publika - koja je došla da im bude lijepo. Tako nastaju dobre priče, dobri koncerti. Po tome, svi su koncerti ove godine bili najbolji, samo što nemam uvijek priliku imati ovako veliku produkciju.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 29.10.09. 00:04

Ja bih to ovako pročitao.
"Oko toga da je Severina jedina prava hrvatska porno-zvijezda u pravilu se slažu mnogi, čak i oni koji je ne vole ili se to srame javno priznati."
E, novinarko Zrinka:( Kerum u naslovu/najavi, a od Keruma niti K :(
Osim toga, šta je s tim "Nacional"-om ?! Bolje je pogledati sve one glupe emisije o poznatima, bogatima i slavnima na Novoj TV ili RTL-u.
Stvarno ste totalno ukakani ... pardon, požutili ;)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika