26.10.2009. / 10:54

Autor: Nacionalova redakcija

Dolores Lambaša: Josipe volim te više od kavijara, lososa, guščje jetre i čokolade...

Glumica je u društvu svog najnovijeg ljubavnika Josipa Radeljaka otkrila čari gastro delicija koje dosad očito nije kušala. Neki su ju specijaliteti toliko oduševili da ih je usporedila sa svojim osjećajima prema Dikanu

Dolores LambašaDolores LambašaDolores Lambaša je svoju ljubav prema Josipu Radeljaku odlučila usporediti s gastro delicijama koje jede otkako je s njim u vezi. Tako je na svom Facebook profilu svom ostarjelom ljubavniku kroz hranu izjavila emocije.

Naime, obzirom da je dosad u izricanju ljubavi( prema Ivi Gregureviću i Frani Lasiću) bila prilično neoriginalna govoreći svakome kako ga voli najviše na svijetu, te kako nikada nije bila sretnija, ovaj put je odlučila promijeniti način.

Tako je napisala: "Ljubavi, potonuti ću sama u ovako velikoj hidromasažnoj kadi.. Gdje si ..? D o đ i m i u z a g r lj a j.. daaj...molim tee...a gdje ti može sada biti ljepše nego tu, u mom zagrljaju ...? V o l i m t e ... više nego deset hoba s kaparama, više ne...go kilogram guščje jetre, više nego tonu kavijara, lososa,i lindt-ove čokolade s narančom .. !!! (knedle ne računamo..).".

Josip Radeljak nije komentirao taj post jer je, šale se zlobnici, očito bio u shoppingu nakon što mu je draga ispraznila cijeli frižider. Naime, otkako je u vezi s Radeljakom, glumica nimalo nije popravila svoj stil odijevanja jer joj je očito draže njegov novac trošiti na hranu. Nju, za razliku od Vlatke Pokos, ne zanimaju skupi dizajnerski butici ni lijepa odjeća. U prilog tome govori i činjenica da je prije nekoliko dana na Facebooku napisala:

"Dolores Lmbaša papa i papa a nikako da se napapa!".
Doduše, morala bi malo pripaziti na količine kalorične hrane od koje se itekako deblja. U tom joj slučaju, istina, ne bi ni trebala dizajnerska odjeća. Ona ionako najbolje pristaje vitkim ženama.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 27.10.09. 21:29

, ali ne više od tvojih eura!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika