27.10.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Astro kutak: Koji mirisi najbolje odgovaraju kojem znaku zodijaka

Lavanada najbolje opušta ovnove, đumbir potiče dobro raspoloženje kod riba, a strijelce smiruje kamilica.... Saznajte koji miris najbolje odgovara vama!

Ovan
Svaki znak ima svoj mirisSvaki znak ima svoj mirisOsobe rođene u znaku ovna sklone su preuzimanju previše obaveza tako da nije nikakvo iznenađenje što su često izloženi stresnim situacijama. Miris lavande, osim što opušta, djeluje i protiv infekcije.

Bik
Za bikove su karakteristične bolesti vrata i dišnih puteva. Ukoliko ste rođeni u znaku bika, narančino ulje pomoći će vam u rješavanju takvih tegoba.

Blizanci
Blizanci se redovito bore s prehladama stoga bi trebali voditi računa o dišnim organima. Eukaliptus povećava otpornost organizma i sprečava začepljenje krvnih žila.

Rak
Vaša preosetljivost izaziva različite tegobe, kao što su primjerice nervoza, osipi na koži... Miris geranije će vas smiriti, opustiti i očistiti kožu.

Lav
Ukoliko ste skloni srčanim bolestima, napadima viroze i bijesa, a često puta vam se znalo dogoditi da ste u nekim situacijama i fizički napali neku osobu, vrijeme je da poduzmete nešto po tom pitanju. Miris bergamota će vas opustiti i nakon određenog vremena nećete se zabrinjavati glupostima.

Djevica
Ako ste po prirodi perfekcinost, opustite se mirisom cedra. Ako ga nemate u blizini, zamijenite ga mirisom jele.

Vaga
Osobe rođene u ovom znaku imaju problema s mjehurom i bubrezima. Limun je savršena namirnica za rješavanje takvih problema jer će potaknuti razgradnju štetnih tvari u organizmu.

Škorpion
Ylang-ylang je biljka otkrivena na otocima Indijskog oceana, a dokazano je da potiče dobro raspoloženje. Škorpioni bi trebali poraditi na samopouzdanju i miris ove biljke idealan je za rješavanje takvih problema.

Strijelac
Kamilica će vas najprije opustiti, zatim smiriti i smanjiti napetost.

Jarac
Sandalovina će vam pomoći da se što prije prilagodite okolini. Miris koji je među glavnim sastojcima većine parfema, pojačati će vašu hrabrost.

Vodenjak
Vodenjaci imaju probleme s kostima, mišićima, kralježnicom. Kod njih se često javljaju i reumatske tegobe. Pačuli smiruje upale i jača organizam.

Ribe
Za ribe je đumbirovo ulje najidealnije. Ono jača samopouzdanje, organizmu daje snagu, pomaže cirkulaciji i potiče dobro raspoloženje.

Vezane vijesti

Za prave muškarce: Svijeće sa mirisom crkotine pregažene životinje

Za prave muškarce: Svijeće sa mirisom crkotine pregažene životinje

Za sve prave muškarce na tržište su lansirane mirisne svijeće sa paletom muževnih-macho mirisa.Trenutno na tržištu postoje dva proizvođača koji se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika