28.10.2009. / 08:39

Autor: Hina

Val Kilmer u Gruziji snima film o rusko-gruzijskom ratu u 2008.

Kilmer koji je poznat po ulogama u filmu "Top Gun" (1986.) i "The Doors" (1991.), u kojemu je glumio Jima Morrissona, drugi je američki glumac koji je doputovao u Gruziju radi snimanja ovoga filma

Val KilmerVal KilmerAmerički glumac Val Kilmer doputovao je u Gruziju gdje će snimati film o novinaru u rusko-gruzijskom ratu u ljeto 2008., priopćio je u utorak koproducent filma.

"Val Kilmer će u Goriju (grad koji su u ratu kratko bile zauzele ruske snage) snimati film u kojemu će glumiti ratnog izvjestitelja", rekao je Papuna Davitaja, ističući da će glumac u Gruziji proboraviti tjedan dana.

Kilmer koji je poznat po ulogama u filmu "Top Gun" (1986.) i "The Doors" (1991.), u kojemu je glumio Jima Morrissona, drugi je američki glumac koji je doputovao u Gruziju radi snimanja ovoga filma.

Prošlog tjedna je u Tbilisiju bio Andy Garcia koji u filmu glumi gruzijskog predsjednika Mihaila Sakašvilija.

Redatelj filma je Amerikanac finskog podrijetla Renny Harlin, poznat po akcijskim filmovima poput "Umri muški 2" i "Cliffhanger".

Film je priča o američkom novinaru i o snimatelju koji su se našli u okruženju tijekom tog petodnevnog rata između ruske i gruzijske vojske radi nadzora nad pobunjenom proruskom pokrajinom Južnom Osetijom u Gruziji.

Gruzijski mediji su izrazili sumnju u objektivnost filma, ističući da je njegov koproducent Davitaja gruzijski zastupnik blizak Sakašviliju.

Vezane vijesti

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton pozvala je u utorak Rusiju i Kinu, saveznike Damaska, da "pridonesu rješavanju sukoba u Siriji. "Mislimo da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika