29.10.2009. / 08:30

Autor: Andrea Belin

Put do obostranog zadovoljstva: 5 najvećih seksualnih zabluda

Ukoliko sljedeći put želite u krevetu ostaviti dobar dojam, vrijeme je da saznate nekoliko seksualnih tajni koje jamče nezaboravne trenutke s vašom boljom polovicom

Brzina nije vrlina, ali ni sporost ne garantira orgazamBrzina nije vrlina, ali ni sporost ne garantira orgazamMnogi muškarci još uvijek žive u uvjerenju da su erotski filmovi najveća riznica informacija o seksu. Osim toga, sigurni su da žene obožavaju seks koji traje satima te da im je opsesija istraživanje novih seksualnih poza. Naravno da su ovakva mišljenja potpuno pogrešna pa nije nikakvo iznenađenje što većina žena nije zadovoljna svojim seksualnim životom. Ukoliko sljedeći put želite u krevetu ostaviti dobar dojam, vrijeme je da saznate najkraći put do obostranog zadovoljstva!

1.Žene obožavaju dugotrajan seks
Potpuno je netočno da žene uživaju u seksualnim igricama koje traju satima. Bez obzira koliko dugo trajao seksualni čin, ako partner cijelo vrijeme pokušava zadovoljiti samo svoje potrebe, žena će iz kreveta ustati nezadovoljna.

2. Porno filmovi su seksualna enciklopedija
Najbolje seksualne trikove naučiti ćete tijekom vlastitog istraživanja. Filmovi ovakve tematike pomoći će vam u otkrivaju nekih novih poza koje do sada niste isprobali, međutim postoji mogućnost da se one neće svidjeti vašoj partnerici. Stoga, nemojte se previše pouzdati u filmove jer potpuno je netočno da oni crpe najviše informacija koje se odnose na seksualnost. O seksu ćete najviše naučiti sami zato se nemojte bojati eksperimentirati.

3. U oralnom seksu najvažnija je brzina jezika
Istina je je jezik jedan od ključnih stvari u oralnom seksu, međutim valja napomenuti da njegova brzina nije uopće važna. Najveće uzbuđenje kod žena izazvati ćete laganim pokretima. Pronađite najkritičnije točke na njezinom tijelu, ali istražujte polagano i nježno. Promatrajte njezine reakcije i sami ćete se uvjeriti da ju takvi potezi ostavljaju bez daha.

4. Žene u krevetu obožavaju eksperimentirati
Naravno da postoje pripadnice nježnijeg spola koje vole isprobavati seksualne poze, ali takvih je zaista jako malo. Žene se uglavnom fokusiraju na jednu radnju koja im odgovara i u toj pozi pokušavaju doživjeti vrhunac. Želite li biti sigurni da ste odlično odradili posao, prvotno ispitajte u kojem je položaju najviše uživa i u tom položaju pokušajte ostvariti obostrano zadovoljstvo.

5. Pravi muškarci se seksaju u tišini
Pohvalno je da žena tijekom seksa ispušta zvukove jer na taj način partneru daje do znanja da uistinu uživa. Upravo zbog toga, ne bi bilo loše da i muškarci svoje zadovoljstvo u krevetu iskazuju na ovaj način, naročito u trenutku doživljavanja orgazma.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika