28.10.2009. / 21:45

Autor: Anamarija Kronast

Ipak nisu uspjeli: Rastaju se Ivica i Anita Đuzel

HTV-ov novinar javnosti se obratio priopćenjem u kojem stoji da će sa suprugom ostati u dobrim odnosima te da je njegova supruga predivna žena čije ponašanje ni u jednom trenutku nije ugrozilo njihov brak

Anita i Ivica Đuzel u vrijeme ljubaviAnita i Ivica Đuzel u vrijeme ljubaviGlasine koje proteklih tjedana kolaju gradom ipak su se pokazale istinite. Naime,HTV-ov novinar Ivica Đuzel (41) rastaje se od supruge Anite (29) i to nakon punih osam godina braka. Doduše, njihova veza je uvijek slovil za idiličnu sve do prije nekoliko mjeseci kada se kuloarima počelo pričati da se par bori za spas braka.

"Nažalost, naš brak nije uspio. Do razvoda je došlo isključivo mojoj krivicom. Anita je prekrasna žena i osoba čije ponašanje u nijednom trenutku nije ugrozilo naš brak. Budući da smo nerazdvojno vezani, ostajemo prijatelji, u dobru i zlu. Molim na razumijevanje u ovoj za nas iznimno teškoj situaciji. Krećemo dalje kroz život koji su dosad obilježile obiteljske tragedije, velika bol, ali i jedna neizmjerna ljubav.", rekao je Ivica Đuzel koji je, poput Nine Badrić, medijima uputio priopćenje o razvodu sa suprugom.

- Sigurno je da je pred njim teško razdoblje jer će ga, po svemu sudeći provesti sam. Naime, mnogi se još sjećaju kako je početak braka Ivice i Anite Đuzel obilježila nesreća. Njegovi roditelji Mara i Ante poginuli su u nesreći kad su se vraćali s njegova vjenčanja u rujnu 2001. godine.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika