01.11.2009. / 00:05

Autor: Ivica Medo

Incident na Poljudu: Šurjak 'davio' suca Batinića u tunelu

Hajdukov član Uprave zadužen za struku Ivica Šurjak navodno je uhvatio za vrat glavnog suca derbija Damira Batinića, a ovaj je sve zapisao u službeni zapisnik utakmice

Ivica ŠurjakIvica ŠurjakIako je Hajduk pobijedio u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo 2:1, u tunelu poljudskog stadiona dogodio se incident.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Hajdukov član Uprave zadužen za struku Ivica Šurjak fizički je napao glavnog suca derbija Damira Batinića.

"Ti ćeš nama ovako suditi u Splitu....", prijetio je Šurjak Batiniću.

Navodno je mladog osječkog suca s obje ruke uhvatio za vrat, a od težih posljedica spasili su ga redari i funkcionari Hajduka koji su uspjeli primiriti Šurjaka. Batinić je registrirao napad u službeni zapisnik utakmice.

Nije Šurjak jedini koji je bio nezadovoljan Batinićevim suđenjem. Edoardo Reja također je naveo kako osječkog suca pamti po lošem još iz susreta s Rijekom: "Dobro sam ga zapamtio. Sudio je moju prvu utakmicu na klupi Hajduka u Rijeci i to nije bilo korektno suđenje, kao što nije bilo ni večeras. U stvari, bilo je korektno do našega vodstva, a nakon toga činilo mi se kako igramo desetorica protiv 12 igrača!".

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

registracija
1/11/09

Pobro, 01.11.09. 12:02

Uvijek su drugi krivi ? Pa opici po sudiji u tunelu dje "nitko" nevidi: Pa ga spasavaju redari da ga "N.N" ne tadavi ;]))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika