02.11.2009. / 02:02

Autor: Ivica Medo

Zdravko Mamić: Morat ćemo prodati strance na zimu

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić izjavio je da će u zimskom prijelaznom roku prodati većinu inozemnih nogometaša koji su došli u Dinamo

Zdravko MamićZdravko Mamić"Ako ih netko bude želio, morat ćemo ih prodati, a ako ne pristanu na raskid ugovora, morati ćemo ih otpisivati. Radi se o inozemnim igračima koje smo doveli isključivo zbog igranju u europskim natjecanjima, a ne za hrvatsku ligu", izjavio je, među ostalim, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić prilikom sinoćnjeg gostovanja na Novoj TV.

Mamić je progovorio i o kazni Uefe zbog nereda koji su napravili Dinamovi navijači u Temišvaru. Dinamu su oduzeta tri boda i mora dvije utakmice igrati pred praznim stadionom.

"Došli smo do dna. Mi u Dinamu nemamo način kako da riješimo problem. To ne traje od Temišvara, to traje 19 godina, od samostalnosti Hrvatske", kazao je Mamić koji misli kako je ideja da se prekidaju utakmice nakon divljanja navijača besmislena, no za njega je kazna koju je odrezala Uefa sasvim logična jer se negdje morala podvući crta.

"Ta je kazna poruka hrvatskoj državi. Žele nam reći da dok ne sredimo probleme unutar svoje države, nećemo igrati u Europi", tvrdi Mamić te ističe:

"Taj bi problem bio riješen za tri mjeseca kad bi to samo rekla da se riješi premijerka Jadranka Kosor. Svaki policajac zna imena tih razbojnika koji rade nerede."

Mamić je u Temišvaru bio meta radikalnih Dinamovih navijača, tako da je morao dati "petama vjetra" kako ne bi zaradio pivsku bocu u glavu.

"Bio sam potpuno nemoćan kad su me napali u Temišvaru. Sam Bog me spasio od svih tih boca koje su poletjele prema meni. Morao sam bježati, da sam stao, vjerojatno bi me njih stotinu napalo. Bio je to pokušaj ubojstva nedužnog čovjeka", patetično je uskliknuo Mamić.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika